banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
28 Mart 2024 Perşembe

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Faizsiz 100.000 TL kredi! 2 yıl geri ödemesiz

Son dakika kredi kararı! Sıfır faizli kredi kullanım imkanı sunuluyor.

06 Temmuz 2022 Çarşamba 15:46
Faizsiz 100.000 TL kredi! 2 yıl geri ödemesiz
banner265
Faizsiz 100.000 TL kredi! 2 yıl geri ödemesiz

Son dakika kredi kararı! Sıfır faizli kredi kullanım imkanı sunuluyor. 100 bin TL kredi limiti bulunuyor. Faizsiz kredide geri ödeme süreci ise 2 yıl sonra başlıyor. Başvurular başladı. Sıfır faizli, iki yıl geri ödemesiz kredi imkanı 10 Ağustos'a kadar devam edecek. İşletmelerin gençleri işe almasını kolaylaştıran ‘Mikro ve Küçük İşletmelere Hızlı Destek Programı’nın 4’üncü dönem başvuruları başladı. Yeni mezunun istihdamında 100 bin lira, kadın istihdamında ise 110 bin lira faizsiz ve 2 yıl geri ödemesiz kredi desteği için son tarih 10 Ağustos. Kimler yararlanabilir? Nereye başvurabilirsiniz? İşte merak edilen tüm ayrıntılar...
Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) aracılığıyla geçen yıl pandemiden olumsuz etkilenen mikro ve küçük işletmelere yönelik ilk fazı mayıs ayını, ikinci fazı da haziran-eylül dönemini kapsayan Hızlı Destek Programı başlatılmıştı. Aralık 2021-Mart 2022 sürecini kapsayan 3’üncü faz döneminin ardından KOSGEB, şimdi de hem işletmelere personel yardımında bulunmayı hem de genç nüfusun istihdamını amaçlayan ‘Hızlı Destek Programı’nın dördüncü fazını devreye aldı.
10 AĞUSTOS’A KADAR BAŞVURUN

Programda 4’üncü dönemin başlamasıyla bu yaz üniversitelerden ve mesleki/teknik liselerden mezun olanlar da program kapsamında istihdam edilebilecek. Şartları taşıyan işletmeler, 10 Ağustos’a kadar ‘kosgeb.gov.tr’ adresindeki ‘E-Hizmetler’ menüsünden başvuru yapabilecek. Başvurusu onaylananlar, koşullara uygun personeli istihdam ettikten sonra 28 Eylül’e kadar ödeme talebinde bulunabilecek. Kesin destek onayı, bütçe kapsamında ödeme talebi sırasına göre verilecek.
550 BİN LİRAYI BULUYOR

Program kapsamında; mikro ve küçük işletmelere alacakları her yeni mezun istihdamı için 100 bin lira kredi desteği sağlanıyor. İşletme sahibinin veya işe alınacak personelin kadın olması halinde ise kredi tutarı 110 bin liraya çıkıyor. Mikro işletmeler 2, küçük işletmeler de 5 personele kadar bu fırsattan yararlanabilecek. Böylece mikro işletme kadın istihdamı için 220 bin lira, küçük işletme ise 550 bin liraya kadar personel desteği almış olacak.

FAİZSİZ DESTEK

Son 12 aydaki ortalama istihdamını koruyan işletmeler, 12 ay boyunca çalıştırma taahhüdü verdiği her bir personel için 100 bin liralık faizsiz destek alacak. Destekten yararlanan işletmeler, ilk 24 ay (2 yıl) geri ödeme yapmayacak, sonraki 24 ayda 4 ayda bir 6 eşit taksitle faizsiz ve komisyonsuz olarak KOSGEB’e ödemelerini gerçekleştirecek. Mikro işletme; personel sayısı 10 kişiye kadar, net satışları veya bilanço toplamı 1 milyon liraya kadar olan firmaları kapsıyor. Küçük işletme ise personel sayısı 50 kişiye kadar, net satışları veya bilanço toplamı da 8 milyon liraya kadar olan firmaları içeriyor.


web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV