banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
17 Mayıs 2024 Cuma

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

İpragaz otogazda büyümeye devam ediyor

İpragaz, Bursa’da bir otogaz istasyonu daha açtı

03 Haziran 2011 Cuma 23:19
İpragaz otogazda büyümeye devam ediyor
banner312
İpragaz otogazda büyümeye devam ediyor
İpragaz, Bursa’da bir otogaz istasyonu daha açtı
Enerji sektörünün yarım asırlık ‘Mavi Dev’ İpragaz, otogaz pazarındaki büyümesine devam ediyor. İpragaz, Bursa Osmangazi’de açtığı yeni otogaz istasyonu ile bu ildeki istasyon sayısını 9’a çıkardı.
Türkiye LPG sektörünün köklü ve öncü şirketi İpragaz, herhangi bir akaryakıt zincirine sahip olmamasına karşın, otogaz pazarında da en önemli markalar arasında yer alıyor. İpragaz’ın otogaz pazarında istasyon zincirine eklediği son halka Bursa oldu. İpragaz – Beşyol Otomotiv otogaz istasyonu, İpragaz CEO’su Selim Şiper, Beşyol Otomotiv ve İpragaz yöneticileri ile Bursa iş dünyasının önemli isimlerinin de katıldığı dün (2 Haziran 2011) düzenlenen bir törenle hizmete açıldı.
Türkiye’nin ilk resmi otogaz istasyonunu Bursa’da İpragaz açmıştı
Bursa Osmangazi’de Yeni Yalova Yolu üzerinde bulunan İpragaz otogaz istasyonun açılış töreninde konuşan İpragaz CEO’su Selim Şiper, “Bizim için bu yatırım, ticari kaygılardan öte, manevi değerler de ifade ediyor. Bununla birlikte Bursa’nın da bizim için ayrı bir yeri vardır. Çünkü Türkiye’nin ilk resmi belgeli otogaz istasyonunu, İpragaz olarak biz burada açmıştık” dedi. Türkiye’nin, dünya otogaz pazarında ilk sıralarda yer aldığına da dikkat çeken Şiper, İpragaz’ın kurulmasına öncülük ettiği, bir atıkken sektöre dönüştürdüğü LPG’de gelinen bu noktadan duydukları gururu dile getirdi. Yeni Yalova Yolu’ndaki bu istasyonla birlikte, İpragaz’ın Bursa’daki otogaz istasyonu sayısı 9’a ulaştı.
Türkiye’nin En Büyük 19’ncu şirketi
1961 yılında kurulan ve Türkiye’nin ilk dolum tesisini kuran İpragaz, 50 yıldır birçok ilke ve rekora imza atarak, Türkiye ekonomisine ve LPG sektörünün bugün geldiği noktaya önemli katkılarda bulunmuştur. 1994’den bu yana sürekli “Türkiye’nin en çok vergi veren ilk 50 firması” arasında yer alan İpragaz, İstanbul Sanayi Odası’nın belirlediği son “Türkiye’nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu” listesinde de, “En Büyük 19’ncu Şirket” olarak yer aldı. İpragaz bugün, doğrudan ve dolaylı olarak yarattığı 8 bin kişilik istihdam ile tüm ülkeye yayılmış 2.000’in üzerinde noktada hizmet veriyor.


beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV