banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
18 Mayıs 2024 Cumartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Ufuk Meşrubat Sınırları Zorluyor

Ekonominin can damarlarından biri olan meşrubat sektöründe hızlı bir yükselişe geçen ufuk meşrubat ordu'da doğdu karadeniz sınırlarını yurt geneline yayıyor.

09 Aralık 2011 Cuma 21:18
Ufuk Meşrubat Sınırları Zorluyor
banner304
Ufuk Meşrubat Sınırları Zorluyor

Ekonominin can damarlarından biri olan meşrubat sektöründe hızlı bir yükselişe geçen ufuk meşrubat ordu'da doğdu karadeniz sınırlarını yurt geneline yayıyor.

Ordudan Türkiye ekonomisine büyük katkı. Ordu'ya iş istihdamı yaratan şirket aynı zamanda Türkiye'ye Lezzetin tadını taşıyor.

Ufuk Meşrubat; Meşrubat imalatına 1952 yılında ''YALOVA''adı altında yalnız gazoz imalatı yaparak meşrubat sektörüne o günkü teknolojiyle
elde doldurarak girdiği bu yolda.KULÜP ismi altında Gazoz,Meyveli,Kola olarak üretim yapıyordu.
1972 yılında UFUK ismi altında Ufuk Gazoz, Ufuk Meyveli, Ufuk Kola olarak imalata son sistem otomatik makinalarla imalatımıza devam ediyor.
Ufuk Meşrubat ilave olarak 1Lt,2 Lt:lik pet,200 cc lik cam şişelerde dönüşümsüz gazoz,meyveli ve kola imalatı yapmakta.
Ordu bölgesinin meşrubat dağıtımınıyapmakta ,ayrıca Giresun,Trabzon,Rize,Samsun bölgelerinde bayilikleri bulunan şirket.

Ordu ekonomimisine katkı sağlamak ve istihdamı artırmak amacıyla Ordu Organize Sanayi bölgesinde 3.000 m2 lik arsa üzerine
1.000 m2 kapalı alan ve üç katlı fabrika binasını tamamlayarak önümüzdeki yıl bugünün gelişmiş teknolojisiyle yeni makinalarla
meşrubat imalatına devam edecek.Hedefi Türkiye genelinde yayılmak olan ufuk meşrubat ordu ya iş diğer bölgelerede lezzeti sunmanın keyfini yaşıyor.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV