banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
17 Mayıs 2024 Cuma

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Açlık grevine destek eylemlerinde BDP'li grup polis yaktı

Adana'da yaşanan olayda polis yanmaktan son anda kurtuldu.

01 Kasım 2012 Perşembe 11:42
Açlık grevine destek eylemlerinde BDP'li grup polis yaktı
banner321
Açlık grevine destek eylemlerinde BDP'li grup polis yaktı
Adana'da yaşanan olayda polis yanmaktan son anda kurtuldu.
Günlerdir ülkenin dört bir yanında devam eden açlık grevine destek eylemlerinde dün Adana'a akıl almaz bir olay yaşandı. Greve destek veren BDP'li grubun attığı molotof polisin üzerine düştü. Alevler içinde kalan polis, kıyafetlerini çıkararak yanmaktan kurtuldu.

POLİSE TAŞ MOLOTOFKOKTEYLİ, HAVAİ FİŞEKLE SALDIRDILAR
Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesinde 30 Ekim'de meydana geldi. BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın cezaevlerinde PKK ve KCK terör örgütü üyelerinin açlık grevi ve ölüm orucu eylemi yapmasından dolayı "30 Ekim'de hayatı durduralım" çağrısı üzerine Adana'da 30 Ekim'de PKK yandaşları korsan gösteri yaptı. Gösteriler sırasında PKK yandaşları polise, taş, molotofkokteyli, havai fişek ile saldırdı. Polis de göstericilere gaz bombası ve tazyikli su ile karşılık verdi.

İKİNCİ DERECEDE YANIK OLUŞTU
Merkez Seyhan ilçesinde yapılan bir gösteri sırasında ise PKK yandaşların attığı molotofkokteylinin bir çevik kuvvet polisinin üzerine geldiği ve alevler içinde kaldığı ortaya çıktı. Polisi saran alevler, meblektaşları tarafından yangın tüpleri ile söndürüldü. Yaralı polis memuru hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan polis memurunda ikinci dereceden yanık oluştuğu belirlendi. Bu arada, polis yaptığı operasyonda korsan gösteriye katıldığı belirlenen 4 kişiyi gözaltına aldı. Yapılan operasyonlarda 1 dolu molotof kokteyli, 8 boş molotof kokteyli şişesi, 1 boş plastik bidon, 2 sözde PKK/KCK terör örgütünü simgeleyen bez parçaları ele geçirildi.
 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV