banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

17 Mayıs 2024 Cuma

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Ankara'da DHKP/C operasyonu

Ankara'da polis birçok adreste DHKP-C operasyonu kapsamında arama yapıyor..

19 Şubat 2013 Salı 12:05
Ankara'da DHKP/C operasyonu
banner264
Ankara'da DHKP/C operasyonu
Ankara'da polis birçok adreste DHKP-C operasyonu kapsamında arama yapıyor..

DHKP-C'ye yönelik başlatılan son operasyon kapsamında 28 ilde 167 kişi hakkında gözaltı kararı çıkartıldı.

Çağdaş Hukukçular Derneği (ÇHD) üyesi avukatlara yönelik DHKP-C operasyonu sonrası Ankara başta olmak üzere bir çok ilde yeni operasyon dalgası geldi. KESK Genel Merkezi'nde de polis arama yapıyor. Ankara'da toplam 30 adreste polis arama yapıyor.
ONLARCA ADRESE BASKIN

DHKP- C adına faliyet gösteren terör örgütünün devrimci memur hareketi adlı grubuna (Kamu Emekçileri Cephesi) yönelik, İzmir Emniyet Müdürüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince operasyon düzenlendi. 10 adrese yaplan baskında İzmir merkezde 7, Torbalı İlçesi'nde 2, Tire İlçesi'nde 1, Antalya'da 2 ve Aydın'da 3 olmak üzere 15 kamu görevlisi gözaltına alındı. Zanlılar, emniyete getirildi.


DOKTORLAR HEMŞİRELER VE AKADEMİSYENLER..

Son operasyon dalgasında DHKP-C'nin memur örgütlenmesinin hedef aldığı gözlenirken gözaltına alınanlar arasında hemşirelerin, doktorları ve bazı üniversite öğretim görevlilerinin de olduğu iddia ediliyor.
MERSİN' DE DHKP-C OPERASYONU, 8 GÖZALTI

Yurt genelinde sabah saatlerine başlatılan DHKP-C örgütüne yönelik operasyon kapsamında Mersin' de 3' ü memur olmak üzere 8 kişi evlerinde gözaltına alındı
BURSA'DA DHKP-C OPERASYONU: 16 GÖZALTI

BURSA Emniyet Müdürlüğü'nün başlattığı DHKP-C Operasyonu kapsamında devlet memuru oludğu öne sürülen 16 kişi bu sabah evlerinde gözaltına alındı. Bursa polisi bu sabah başlattığı eş zamanlı operasyon ile DHKP-C sempatizanı ve üyesi olduğu öne sürülen 16 kişiyi, düzenlenen eş zamanlı operasyon ile evlerinde gözaltına aldı. Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen zanlıların sorgulamalarına gün içersinde başlanması bekleniyor. Yetkililer çağrılacak olan bazı kişilerin ifadelerine başvurulacağını hedeflerindeki ismin ise gözaltına alınan 16 kişi olduğunu açıkladılar.Zanlıların sorgulamalarının ardından adliyeye çıkartılması bekleniyor.
ÇANAKKALE'DE DHKP-C OPERASYONU: 3 GÖZALTI

TÜRKİYE genelinde bir çok ilde polis tarafından düzenlenen terör örgütü Devrimci Halk Kurtuluş Partisi-Cephesi’ne (DHKP-C) yönelik operasyon kapsamında Çanakkale’de de 3 kişi gözaltına alındı. Ekiplerin eş zamanlı düzenledikleri operasyonda gözaltına alınan kimlikleri hakkında bilgi verilmeyen 3 şüpheli, Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. TERÖR örgütü DHKP- C adına faaliyet gösteren devrimci memur hareketine bu sabah 28 ilde yapılan eşzamanlı operasyon kapsamında Antalya'da 7 kişi gözaltına alındı. Antalya'da yapılan operasyonda aralarında öğretmen ve hemşire olmak üzere 7 kişinin gözaltına alındığı, bunlardan 2'sinin İzmir'e 1'inin de Ankara'ya gönderileceği belirtildi. Sorgulanmak üzere Ankara'ya gönderilecek ismin KESK Örgütlenme Sekreteri Akman Şimşek olduğu, zanlıların Perşembe veya Cuma günü adliyeye sevk edileceği öğrenildi.
ANTALYA'DA 7 GÖZALTI

TERÖR örgütü DHKP- C adına faaliyet gösteren devrimci memur hareketine bu sabah 28 ilde yapılan eşzamanlı operasyon kapsamında Antalya'da 7 kişi gözaltına alındı. Antalya'da yapılan operasyonda aralarında öğretmen ve hemşire olmak üzere 7 kişinin gözaltına alındığı, bunlardan 2'sinin İzmir'e 1'inin de Ankara'ya gönderileceği belirtildi. Sorgulanmak üzere Ankara'ya gönderilecek ismin KESK Örgütlenme Sekreteri Akman Şimşek olduğu, zanlıların Perşembe veya Cuma günü adliyeye sevk edileceği öğrenildi.
KONYA'DA DHKP-C OPERASYONU: 4 ÖĞRETMEN GÖZALTINDA

KONYA Emniyet Müdürlüğü ekipleri DHKP-C adına faliyet gösterdiği öne sürülen terör örgütünün 'Devrimci Memur Hareketi' adlı grubuna (Kamu Emekçileri Cephesi) yönelik, düzenlenen operasyonda 4 öğretmeni gözaltına aldı. Konya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bu sabah saatlerinde DHKP-C Operasyonu kapsamında, Akşehir, Beyşehir ve Ilgın ilçelerinde daha önceden belirlenen adreslere operasyon düzenledi. Operasyonda örgüt sempatizanı olduğu öne sürülen 4 öğretmen gözaltına alındı. Soruşturma sürdürülüyor.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV