banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
17 Mayıs 2024 Cuma

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Ankara’da ‘Gezi’ protestosu

Taksim'deki Gezi Parkı eylemine destek vermek için Ankara'da binlerce kişi sokağa döküldü.

31 Mayıs 2013 Cuma 23:52
Ankara’da ‘Gezi’ protestosu
banner311
 Ankara’da ‘Gezi’ protestosu
Taksim'deki Gezi Parkı eylemine destek vermek için Ankara'da binlerce kişi sokağa döküldü.

Eylemciler Başkent’in simgelerinden Kuğulu Park'ta toplanırken, Abdi İpekçi Parkı'nda bir araya gelen yaklaşık 2 bin kişi ise sloganlar eşliğinde Başbakanlık’a yürümek istedi. Polis, grubun yürüyüşüne izin vermeyerek biber gazı ile müdahalede bulundu. Bulvar üzerinde yolu trafiği keserek yürüyüşüne devam eden grup, polisin yoğun güvenlik önlemleri altında yaklaşık 10 kilometre yürüyerek Kuğulu Park’a ulaştı ve buradaki protestoya katıldı.

POLİS MÜDAHALE ETTİ

Kızılay'a doğru yürüşüye geçen grubun bir bölümü, polise taş attı. Polisin biber gazı ve tazyikli su ile müdahale ettiği gruptakiler ara sokaklara kaçtı.
İzmir “Gezi Parkı” nöbetinde
Gün boyu sosyal medyada örgütlenen İzmirliler 19.00’da Alsancak İskelesi önünde toplandı.

Kalabalık gittikçe büyürken her kesimden sivil toplum örgütü dikkat çekti. Ezeli rekabetleriyle bilinen Karşıyaka ve Göztepe taraftarları birlikte bayrak açtı.

Vapur İskelesi’nde toplanan kalabalık dört koldan genişledi… İskeleye sığmayan kitle Gündoğdu Meydanı’ndan Kıbrıs Şehitleri Caddesi'ne doğru yürüyüşe geçti. Bu sırada kalabalık Plevne Bulvarı’nı trafiğe kapattı. “Her yer Taksim her yer direniş”, “Diren taksim İzmir seninle”, “Hükümet istifa” sloganları eşliğinde Kıbrıs Şehitleri Caddesi’ne yüründü. Bu sırada hem Gündoğdu Meydanı’nın hem Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nin 10 binden fazla olduğu tahmin edilen kalabalıkla tıka basa dolu olduğu dikkat çekti.

POLİS MÜDAHALE ETTİ

Ak Parti ilçe binası önünde toplanan gruba polis biber gazıyla müdahale etti. Bu arada ÖDP’li grup Sevinç Pastanesi önündeki Talatpaşa Bulvarı’nı kısa bir süre trafiğe kapattı. Ardından yine Gündoğdu üzerinden Kordon'a dönen binler Gezi Parkı'na destek için nöbete başladı.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV