banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
22 Mayıs 2024 Çarşamba

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Antalya'da saldırı: 3 polis şehit

Antalya'nın TRT Caddesi'nde devriye görevi yapan motorsikletli polis ekibine bir otomobilden ateş açıldı. Olayda 3 polisin şehit olduğu bildirildi.

04 Ekim 2012 Perşembe 23:25
Antalya'da saldırı: 3 polis şehit
banner299
Antalya'da saldırı: 3 polis şehit

Antalya'nın TRT Caddesi'nde devriye görevi yapan motorsikletli polis ekibine bir otomobilden ateş açıldı. Olayda 3 polisin şehit olduğu bildirildi. 

Antalya'da düzenlenen silahlı saldırı sonucu şehit olan polis memurlarının isimleri belirlendi.

Merkez Muratpaşa ilçesinde yunus ekiplerine bir otomobilden ateş açılması sonucu 2 polis kaldırıldıkları Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Olayın ardından Kepez ilçesi Cezaevi Kavşağı'nda saldırganları arayan bir polis ekibine ateş edilmesi sonucu da bir polis memuru şehit oldu.

Olayda hayatını kaybeden polis memurların Mehmet Çolak (30), Mustafa Kılıç (45) ve Abdullah Bülbül (34) oldukları öğrenildi.

Bu arada olayın ardından polis ve özel harekat ekipleri, il genelinde saldırganları yakalamak için çalışma başlattı. Arama çalışmalarına havadan da bir helikopter destek veriyor.

Arama çalışmaları özellikle Yıldız Mahallesi'nde yoğunlaşıyor. Arama çalışmaları kapsamında bazı evlerde de arama yapılıyor.

Bu arada saldırganların olayda kullandıkları otomobili gasp ettikleri belirtildi.


Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, Antalya'da düzenlenen silahlı saldırı sonucu 3 polis memurunun şehit edilmesi olayı ile ilgili olarak, ''Terör şüphesi yok, olay adi bir asayiş vakasıdır'' dedi.

Vali Ahmet Altıparmak, şehit olan bir polis memurunun götürüldüğü Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne giderek, yetkililerden bilgi aldı.

Altıparmak, hastaneden çıktıktan sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, polis memurlarının ihbar üzerine olay yerine gittiklerini belirterek, ''O noktada şüpheli şahıs ateş açıyor. Bir arkadaşımız şehit oluyor. Daha sonra bir araçla başka bir istikamete gittikleri noktada ikinci ekibimiz kontrol ediyor. Bu esnada şahıslar araçtan iner inmez ateş açıyor. İki polis arkadaşımızı da orada kaybediyoruz'' dedi.

Ekiplerin takipte olduğunu, panik yaratacak herhangi bir olay olmadığını ifade eden Altıparmak, ''Şahıslar aracı bırakıp yaya olarak kaçtılar. Terör şüphesi yok. Olay adi bir asayiş vakasıdır'' diye konuştu.
 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV