banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
17 Mayıs 2024 Cuma

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Askerlik kısalacak

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı televizyon programında gündemi değerlendirdi. Askerlik süresinin kısaltılmasıyla ilgili olarak, milli savunma bakanlığı ve genelkurmayla mutabık olduklarını dile getiren Erdoğan, "Askerlik kısalacak. 12 ay olarak düşünüyoruz.

04 Ekim 2013 Cuma 08:52
Askerlik kısalacak
banner322
Askerlik kısalacak
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı televizyon programında gündemi değerlendirdi. Askerlik süresinin kısaltılmasıyla ilgili olarak, milli savunma bakanlığı ve genelkurmayla mutabık olduklarını dile getiren Erdoğan, "Askerlik kısalacak. 12 ay olarak düşünüyoruz. Bu konuda bir taslak, bir çalışma var. Kısa dönem yine aynı 6 ay olarak devam edecek" dedi
A Haber televizyonunda canlı yayına katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Askerlik süresinin kısaltılmasıyla ilgili konuşan Erdoğan, "Askerliğin kısaltılması konusunda Milli savunma bakanlığı ve genelkurmay başkanlığı ile mutabığız. Askerlik kısalacak. 12 ay olarak düşünüyoruz. Bu konuda bir taslak, bir çalışma var. Kısa dönem yine aynı 6 ay olarak devam edecek" şeklinde konuştu.


"SEÇİM SİSTEMİYLE İLGİLİ GELEN ÖNERİLERİ BEKLEYECEĞİZ"
Demokratikleşme paketiyle açıklanan seçim sistemindeki değişiklik tekliflerini ele alan Erdoğan, konuyla ilgili 3 öneri sunduklarını ifade ederek, "Bize gelen önerileri bekleyeceğiz. Tekrar değerlendirme yapıp ona göre adımımızı atmayı planlıyoruz. Kamuoyu araştırması yapacağız. Hangisi çıkarsa o istikamette adımımızı atarız. İnanıyoruz ki bu yeni dönemde hayırlı kararlar çıkacaktır" şeklinde konuştu.

"FARKLI DİLLERDE EĞİTİM RESMİ DİLLE KARIŞTIRILMAMALI"
Paketle birlikte özel okullarda farklı dillerde eğitimin önünün açıldığını hatırlatan Başbakan Erdoğan, bu durumun resmi dille karıştırılmaması gerektiğine dikkat çekti. Erdoğan, "Bir şeyi karıştırmayalım resmi dille karışıklığa gitmeyelim. Bu resmi dille birbirine asla karıştırılmamalıdır. Resmi dil Türkçe'dir. Özel okullarını da kendileri kuracak. Özel okulunu kur dersini ver. Seçmeli ders olarak Kürtçe'yi devletin okulunda da okuyabilirsin. Dert nedir?" diye konuştu.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Anahtar Kelimeler: ErdoğanAskerlik Kısalacak

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV