banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
11 Mayıs 2024 Cumartesi

Özel Kuvvetler'den nefes kesen tatbikat

Bakü’de Erdoğan-Ahmedinejad zirvesi

Azerbaycan’daki “Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Zirvesi”ne katılan Başbakan Erdoğan, İran lideri Ahmedinejad’la bir araya geldi.

16 Ekim 2012 Salı 12:24
Bakü’de Erdoğan-Ahmedinejad zirvesi
banner229
Bakü’de Erdoğan-Ahmedinejad zirvesi
Azerbaycan’daki “Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Zirvesi”ne katılan Başbakan Erdoğan, İran lideri Ahmedinejad’la bir araya geldi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenen “Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Zirvesi”ne katıldı.

Erdoğan ile Ahmedinejad tokalaşmadı

Erdoğan, burada yaptığı konuşmanın ardından İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad ile bir araya geldi. Erdoğan, Ahmedinejad görüşmesi 40 dakika sürdü. Görüşme sonrası açıklama yapılmadı.

Suriye konusunda görüş ayrılığı olduğu öne sürülen Erdoğan ve Ahmedinejad’ın görüşmesi büyük önem taşıyor.

İki lider, en son 6.5 ay önce Erdoğan'ın Tahran ziyaretinde görüşmüştü.

MALALA VE FATMA NUR'U ÖRNEK VERDİ

Öte yandan, Erdoğan zirvede yaptığı konuşmada terör eylemlerinden söz ederken Taliban’ın saldırdığı Malala Yusufzai’den bahsetti.

İstanbul’un Bahçelievler ilçesinde öldürülen Fatma Nur Çelik’i de hatırlatan Erdoğan, şunları söyledi:

“Sevgili kızımız Malala’a yapılan terör eyleminin bağışlanır, affedilir hiçbir yanı yok. Benzer bir olayı, iki gün önce maalesef biz de İstanbul’da, bir üniversiteli kızımızla yaşadık. Maalesef eve giren bir vahşi, hem orada öldürüyor, hem de tecavüzde bulunuyor.

Bu olaylar her geçen gün artıyor. İşte Norveç’te geçen yıl yaşanan olay, bunun başka bir boyutudur. Hem kendi bünyemizde hem de BM Genel Kurulu ve BM Güvenlik Konseyi’nde, gerekirse uluslararası kurumlar oluşturmak suretiyle bu işi üzerine gitmeyi hem insani hem de İslami bir görev telakki etmemiz lazım. Bunun üzerine ayrıca ısrarla gitmemiz gerekiyor.” 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV