banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
17 Mayıs 2024 Cuma

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Barış Güler, Salih Kaan Çağlayan, Reza Zerrab Metris Cezaevi'ne böyle getirildi,

17 Aralık" operasyonu soruşturması kapsamında tutuklanan Barış Güler, Salih Kaan Çağlayan, Reza Zerrab Metris Cezaevi'ne getirildi

21 Aralık 2013 Cumartesi 12:45
Barış Güler, Salih Kaan Çağlayan, Reza Zerrab Metris Cezaevi'ne böyle getirildi,
banner321
Barış Güler, Salih Kaan Çağlayan, Reza Zerrab Metris Cezaevi'ne böyle getirildi
17 Aralık" operasyonu soruşturması kapsamında tutuklanan Barış Güler, Salih Kaan Çağlayan, Reza Zerrab Metris Cezaevi'ne getirildi
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü yolsuzluk ve rüşvet soruşturması kapsamında tutuklanan ve aralarında iki bakan oğlu ile iş adamı Reza Zerrab'ın da bulunduğu şüpheliler, Metris Cezaevi'ne getirildi.

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda çıkarıldıkları mahkemede tutuklanan ve aralarında İçişleri Bakanı Muammer Güler'in oğlu Barış Güler, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın oğlu Salih Kaan Çağlayan ve iş adamı Reza Zerrab'ın da bulunduğu şüpheliler, Metris Cezaevi'ne getirildi. Tutukluları taşıyan araçlar, konvoy eşliğinde cezaevine girdi.

MEMUR ŞÜPHELİLER PAŞAKAPISI CEZAEVİ'NDE

Yolsuzluk ve rüşvet soruşturması kapsamında tutuklanan ve aralarında Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın özel kalemi O.K'nın da bulunduğu 3 kişi Paşakapısı Cezaevi'ne getirildi.

Yolsuzluk ve rüşvet operasyonunda tutuklama kararlarının ardından sanıklar cezaevlerine gönderilmeye başlandı. Üsküdar'da bulunan Paşakapısı Cezaevi'nin önüne saat 10.30 sıralarında 3 ayrı polis otomobili geldi. Araçtan inen 3 kişi basın mensuplarını görünce yüzlerini kapattı. Bu kişiler arasında Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın özel kalemi O.K., da bulunuyor. 3 sanık, polis nezaretinde içeriye kadar götürüldü. Emniyet yetkilileri sanıkları teslim ettikten sonra ayrıldı.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV