banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
18 Mayıs 2024 Cumartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Beyoğlu Adliyesi'nde Bomba Alarmı.

Beyoğlu Adliyesinin arşiv bölümüne bomba konulduğu yolundaki ihbar üzerine adliyenin yerleştiği 4 blok boşaltıldı.

10 Haziran 2011 Cuma 13:07
Beyoğlu Adliyesi'nde Bomba Alarmı.
banner304
Beyoğlu Adliyesi'nde Bomba Alarmı.
Beyoğlu Adliyesinin arşiv bölümüne bomba konulduğu yolundaki ihbar üzerine adliyenin yerleştiği 4 blok boşaltıldı.


Sütlüce Karaağaç Caddesi'ndeki Beyoğlu Adliyesi Yerleşkesinin arşiv bölümüne bomba konulduğu yolunda gelen bir ihbarı değerlendiren polis, 4 blokta konuşlu adliyede bulunan hakim, savcı ve diğer personel ile ziyaretçileri bahçeye çıkarttı.

Arşiv bölümünde arama çalışması başlatılan adliyeye dedektör köpekler de getirildi.
  KADIKÖY'DE ŞÜPHELİ ÇANTA PANİĞİ

Kadıköy’de Haydarpaşa Köprüsü üzerinde bulunan reklam panolarının altında saat 11.00’de sahipsiz bir çanta gören vatandaşlar polis ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri çantanın bulunduğu bölgeye güvenlik şeridi çekerek uzman ekipleri olay yerine çağırdılar. Haydarpaşa Köprüsü bir süre araç ve yaya trafiğine kapatıldı. Trafikte uzun kuyruklar oluşması üzerine çok sayıda vatandaş otobüslerden inip yürüyerek Kadıköy’e ulaştılar.

Jammer cihazını çalıştırıp, özel donanımlı elbisesini giyerek şüpheli çantayı inceleyen uzman polis ekipleri boş olduğunu belirledi. Güvenlik şeridinin kaldırılmasının ardından yol tekrar araç ve yaya trafiğine açıldı.

BEŞİKTAŞ'TA ŞÜPHELİ ÇANTA PANİK YARATTI

Beşiktaş Fi-Yapı İnönü Stadı'nın yanından geçen Kadırgalar Caddesi'nde kaldırım üzerine bırakılan spor bir çanta paniğe neden oldu. Trafik polisleri tarafından fark edilen çanta şüphe uyandırınca, olay yerine bomba imha uzmanları sevk edildi. Taksim'e çıkmak için Karaköy ve Ortaköy yönünden gelen trafik akımı kesildi. Kısa sürede olay yerine gelen bomba imha uzmanları özel kıyafetlerini giydikten sonra hazırladıkları fünyeyi çantaya yerleştirdi. Bu sırada yayaların geçmediğinden de emin olan polis ekipleri şüpheli çantayı patlattı. Büyük bir gürültüyle patlatılan şüpheli çantadan kıyafetler çıktı. Kapatılan trafik tekrar açıldı. 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV