banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
17 Mayıs 2024 Cuma

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Bodrum'da gerginlik

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, bazı cezaevlerindeki açlık grevlerine destek olmak için eylem yapan BDP'lilere, bir grup genç Türk bayrağı açarak tepki gösterdi.

13 Kasım 2012 Salı 10:10
Bodrum'da gerginlik
banner311
Bodrum'da gerginlik

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, bazı cezaevlerindeki açlık grevlerine destek olmak için eylem yapan BDP'lilere, bir grup genç Türk bayrağı açarak tepki gösterdi.


Akşam saatlerinde belediye meydanında toplanan Bodrum BDP İlçe Teşkilatı üyeleri, bazı cezaevlerindeki açlık grevlerine destek vermek amacıyla pankart açıp mum yaktı. BDP'lilerin basın açıklamasından önce bir esnaf tarafından Türk bayrağı açıldı. Polislerin olay yerinden uzaklaştırdığı esnafın ardından, bir süre açtıkları pankartlarla bekleyen BDP’liler, daha sonra basın açıklaması yaptı. Gerçekleşen ölümlerle ilgili tek sorumlunun Başbakan ve hükümetin olacağını belirten BDP Bodrum İlçe yönetici Şahap Atasoy, yaklaşık 10 dakika konuşmasına devam etti.

Yapılan basın açıklamasının ardından belediye meydanında yere oturarak mum yakan yaklaşık 50 kişilik grup, Kürtçe şarkılar söyledi. Yoğun güvenlik önlemleri altında eylemlerine devam eden BDP'liler eylemlerinin uzamasının ardından polis dağılmalarını söyledi. Bodrum arka sokaklarından çıkan yaklaşık 50 grup ise, BDP'lilere karşı slogan atmaya başladı. Belediye meydanına gelen grup, Türk bayrağı açarak BDP üyelerine tepki gösterdi. Bir anda ortalığın karışmasıyla birlikte polis ekipleri, BDP üyeleri ve gençler arasında etten duvar ördü. Polis ekiplerinin zorlukla kontrol ettiği gençler, BDP üyelerinin yanına yürümek istedi. Polis ve çevik kuvvet tarafından çember arasına alınan BDP üyesi eylemciler, olay yerinden zorlukla uzaklaştırıldı.

Öte yandan, tepki gösteren gençleri de çember altına alan polisler, olaylar büyümeden müdahalede bulundu. BDP üyelerinin meydanı terk etmesinin ardından gençler de dağıldı.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV