banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
17 Mayıs 2024 Cuma

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Çağlayan Adliyesi önünde gözaltı protestosu

8 Temmuz'da Gezi Parkı yürüyüşü sırasında gözaltına alınan Taksim Dayanışması temsilcileri ve eylemciler Çağlayan Adliyesi'ne getirildi.

11 Temmuz 2013 Perşembe 11:52
Çağlayan Adliyesi önünde gözaltı protestosu
banner264
Çağlayan Adliyesi önünde gözaltı protestosu
8 Temmuz'da Gezi Parkı yürüyüşü sırasında gözaltına alınan Taksim Dayanışması temsilcileri ve eylemciler Çağlayan Adliyesi'ne getirildi.

Taksim Dayanışması konuya ilişkin şu çağrıda bulundu: "Pazartesi günü gözaltına alınan dayanışma temsilcilerine, tüm gözaltına alınanlar ve tutuklananlara sahip çıkmak için 11 Temmuz Perşembe saat 11.00’den itibaren Çağlayan Adliyesi’nde buluşuyor ve sürecin sonuna kadar bekleyişimizi sürdürüyoruz."

Öte yandan İzmit'te, Taksim Gezi Parkı eylemlerine destek amacıyla düzenlenen protesto yürüyüşlerine katılan ve dün akşam çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanan arkadaşlarına destek olmak için TGB'liler bugün saat 13.00 da Çağlayan Adliyesi'nde kendilerini ihbar edecek.

Türkiye Komünist Partisi üyeleride saat 12:30'da Çağlayan Adliyesi'nde tutuklanan arkadaşlarına destek olmak için bir araya gelecek.

Dün akaşam da Ankara ve Antakya başta olmak üzere birçok ilde Ali İsmail Korkmaz'ın ölümü üzerine gösteriler yapıldı. Gösterilere polis gaz bombası ve TOMA ile müdahale etti.
Adliye önünde "heryer Taksim heryer direniş" sloganı ile bekleniyor.

Taksim gözaltıları adliyede
Gözaltına alınan 8'i kadın 49 kişi İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi.

Gezi Parkı’yla ilgili pazartesi günü Taksim’de çıkan olaylar sonrası gözaltına alınan 8′i kadın 49 kişi Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edildi.

Olaylarda 50 kişi gözaltına alınmış ancak dün Mücella Yapıcı, sağlık sorunları nedeniyle bugün adliyeye gitmesi koşuluyla savcılık talimatıyla serbest bırakılmıştı. Emniyetteki 49 kişi ise bu sabah adliyeye gönderildi.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV