banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
18 Mayıs 2024 Cumartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Çevik Kuvvet Şube Müdüründen Şoke eden mesaj!

İstanbul Çevik Kuvvet Şube Müdürü tarafından atıldığı iddia edilen bu mesaj sizi şoke edecek.

13 Haziran 2013 Perşembe 23:33
Çevik Kuvvet Şube Müdüründen  Şoke eden mesaj!
banner322
Şoke eden mesaj!
İstanbul Çevik Kuvvet Şube Müdürü tarafından atıldığı iddia edilen bu mesaj sizi şoke edecek.
2011 yılında Trafik Denetleme Şube Müdür Yardımcılığından, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü görevine getirilen Muhammet Fatih Sarıyıldız’ın çevik kuvvet ekiplerine ‘moral vermek için’ attığı mesaj şok etkisi yarattı.
Bugün saat 17:05′te atılan mesajın içeriğinde savaş çığırtkanlığı yapılıyor.
İŞTE O MESAJ




“Çevik kuvvetimizin kahraman evlatları! Çanakkale destanından sonra 2. destanı sizler yazıyorsunuz. Molotofla kolu yanan kardeşimiz kolu sargılı göreve koşuyor. Düğününü yapan kardeşimiz ertesi gün çıkıp geliyor. Bir çok yaralı kardeşimiz raporunu kullanmak istemiyor. 16 gündür çok az uyuduk. Çoğu zaman yemek yiyemedik. Hep birlikte zor şartlarda görev yapmaktayız. Kahramanlarla dolu bu şubede görev yapmaktan onur duyuyorum. Sizleri yetiştiren ana-babalarınızın ellerinden, sizlerin alınlarınızdan öpüyorum. M. Fatih SARIYILDIZ / Çevik Kuvvet Şube Müdürü”
Mesajın özellikle giriş kısmı okuyanları şoke etti. Polisin, Gezi Parkı direnişçilerine bakışını gösteren, “Çanakkale destanından sonra 2. destanı siz yazıyorsunuz” vurgusu, direnişçilerin ‘düşman’ olarak görüldüğünü gösteriyor.
Amacı, çevik kuvvette görev yapan polis memurlarına moral vermek olan Şube Müdürü M. Fatih Sarıyıldız, maksadını aşan mesajıyla savaş çığırtkanlığı yapıyor.
Emniyet-Sen’in resmi Facebook sayfası olan facebook.com/PolisMemurlariDayanismaGrubu‘nda paylaşılan mesajın ekran görüntüsü fotoğrafının altındaki yorumlar da hayli ilginç. İşte o yorumlardan bazıları:
- Çevik bu gazla Yunanistanı bile fetheder valla
- kesin yaygarayı yalakalık sayfası değil burası yalamak isteyenler yalama sayfaları mevcut gidin oralarda o işi görün burası teşkilatın torpilsizlerin yeri yazık ki bu hak mücadelesi sayesinde gelecekte alınacak kazanımlardan sizin gibilerde faydalanacak en çok ona üzülüyorum…
- Müdür bey Çanakkale boğazından düşmanmi geçiyo hayırdır ulke düşman istilasindami bunu yazacağına personelinle beraber kaldirimda uyusana
- yuh olsun böyle idarecilere.
- 10 gun çalışmış adam bi 10 gun daha çalışırmiş zaten sizin gibi yalakalar yüzünden bu teşkilatta gram kıymetimiz olmuyor ya. ne oldu şimdi benim açığa alınan düğününe gidemeyen günlerce sokakta ac susuz rezil bi şekilde yatan meslektasimin hakkını kim verecek başbakan mi ? 2 şark ile bize cok güzel kazık atan bu hükümetten en küçük bi yardım dahi beklemeyin.
- Kendimi bi an savaşın içinde gibi hissettim vay be )
- polis memurlarının hepsini lpg li sanıyorlar ya veriyorlar gazı
- Istanbul valisi telefon numarasını yayınladı gezi parkındaki gençler beni arayabilirsiniz yada twitterden direk bana ulaşabilirsiniz demiş bence bizde aramaliyiz mahvolduk bizede yardım edin diye
- Ver coşkuyu ver coşkuyu..Düğününü yapmış hemen oraya koşmuşmuşmuş…marifet mi yani bu ?? Sanki Çanakkale Savaşına katıldık ta !!!!
- motıvasyon tabı polis olmak zor helal cevık
- çok fena gaza geldik kaskını jopunu alan halka saldırsın!!! nasıl olsa arkalarında duracak bir emniyet müdürleri var…
TELEFONU YÜZÜMÜZE KAPATTILAR
Mesajın doğruluğunu teyit etmek için aradığımız Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nde santral görevlisi “Ömer” isimli polis memuru konu ile ilgili olarak tüm sorularımızı yanıtlayarak ilgili birim olan “Özel Kalem”e yönlendirmede bulundu. Ancak özel kalemin telefonları meşgul olduğu için bilgi alamadık.
Polis memuru Ömer, 15 dakika sonra tekrar aradığımız takdirde ulaşabileceğimizi ifade etti. Ardından saat 22:18′de tekrar aradığımızda ise telefona çıkan, adını vermeyen ancak, “Buranın sorumlusu benim” diyen polis memuru, kimseye aktaramayacağını, bizim gibi binlerce kişinin aradığını, bu tür şeylerle kendilerini meşgul etmememizi söyleyerek telefonu yüzümüze kapattı.
NOT: Fotoğraf ve bilgileri aldığımız facebook sayfasının yöneticisi, bu mesajın tüm çevik kuvvet polislerine gönderildiğini doğruladı.
 
sözcü

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV