banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
19 Mayıs 2024 Pazar

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

DİSK ve KESK yürüyüşten vazgeçti

DİSK ve KESK üyeleri Taksim'e gitmek için toplandı.

17 Haziran 2013 Pazartesi 18:15
DİSK ve KESK yürüyüşten vazgeçti
banner267
DİSK ve KESK yürüyüşten vazgeçti
DİSK ve KESK üyeleri Taksim'e gitmek için toplandı. Saat 16:00 itibariyle Tünel Meydanı'nda toplanan KESK'li grup oturma eylemi başlattı. Şişli'de toplanan DİSK korteji ise Harbiye yönünden Taksim'e çıkmak için uzun bir süre bekledi.
İş bırakma eylemi yapan KESK, Beyoğlu Tünel'de toplandı. Taksim Meydanı'na yürümek isteyen yaklaşık 2 bin kişinin önü polis tarafından kesildi. Kalabalık bunun üzerine oturma eylemi yaptıktan sonra olaysız dağılmaya başladı.

Ankara'da da işçiler oturma eylemi yaptı..İzmir'de Basmane Meydanı’nda toplanan yaklaşık 10 bin kişi, Konak Meydanı’na yürüyüp hükümete tepkilerini dile getirdi.

Öte yandan Türk-İş Genel Başkanı Mustafa Kumlu, Türkiye’de yaşanan ve diğer ülkelerin de ilgisini çeken kitlesel gösterilerin, çeşitli iktidar uygulamalarının toplumda yarattığı birikimin bir dışa vurumu olduğunu söyledi. Bu ve benzeri toplumsal olaylarda anlama ve diyalog kurma tavrının benimsenmesi gerektiğine dikkat çeken Kumlu, her türlü şiddet, çatışmacı ve dayatmacı üslubun geride bırakılmasının demokrasinin gereği olduğunu vurguladı. Kumlu, istikrarın demokratik katılımcı süreçler geliştirilerek sağlanabileceğinin açık olduğunu ifade etti.

Konfederasyonların üyeleri dağılırken kortejlerde yer alan gruplar yürüyüşe devam kararı verdi. Beyoğlu Tünel ve Osmanbey'de yolları polis tarafından kesilen bu grupların bekleyişi sürüyor.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV