banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
17 Mayıs 2024 Cuma

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Erdoğan: Kılıçdaroğlu İsrail ile yarışıyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan partisinin grup toplantısını TBMM yerine AK Parti Genel Merkezi'nde düzenledi.

04 Aralık 2012 Salı 15:12
Erdoğan: Kılıçdaroğlu İsrail ile yarışıyor
banner265
Erdoğan: Kılıçdaroğlu İsrail ile yarışıyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan partisinin grup toplantısını TBMM yerine AK Parti Genel Merkezi'nde düzenledi. 

2002 yılında 27,5 milyar dolar olan Merkez Bankası rezervimiz 117 milyar dolara ulaştı ve rekor elde ettik. Geçtiğimiz hafa bit müjde açıkladık. Biz göreve geldiğimizde IMF'ye borcumuz 23,5 milyar dolardı. 10 yılda biz bu borcu ödedik. Ağustos ayı itibariyle 1,3 milyar dolara indirdik.

2013 bütçemiz aslında Türkiye'nin küresel finans krizi karşısında, özellikle bu krizin yürürlükte olduğu dönemde net duruşunu, dik duruşunu da ispat eden bir anlayışla hazırlandı.

Evet İsrail bölgeye zarar veriyor. Bölge barışına zarar veriyor, ama İsrail dışına zarar verdiği kadar kendi içine, kendi halkına, kendi vatandaşlarına da büyük zarar veriyor. Filistin için başlayan sürecin İsrail için de başlamasını, İsrail'in artık aklına başını almasını samimi şekilde temenni ediyoruz



KILIÇDAROĞLU İSRAİL İLE YARIŞIYOR

İsrail bilmelidir ki bölgede bugünün siyasi ve toplumsal haleti ruhiyesi dünden çok, ama çok farklıdır. Bunu dikkate alarak İsrail, artık kandan ve gözyaşından beslenmeyi terk etmek mecburiyetindedir. En başta kendi halkını kandırmaktan, en başta kendi halkına zulmetmekten kaçınmak zorundadır

Kılıçdaroğlu Dışişleri Bakanımızın Gazze'de ağlamasını eleştiriyor. "Git şehit analarına sarıl da ağla" diyor. Şehitlikten anlamıyor. Vicdansızlıkta CHP Genel Başkanı İsrail ile yarışıyor. İsrail yöneticileri CHP Genel Başkanı'nı arayıp "Bizim yapamadığımızı siz yapıyorsunuz" deyip tebrik ederse hiç şaşırmayın.

Zaten bu ara Beşar, Kılıçdaroğlu'ndan çok memnun. İsrail de memnun. Böyle bir vicdansızlık olur mu? Babanın acısı karşısında kim gözyaşını tutar. Allah kimseye bu acıyı yaşamasın. Bunu eleştiren, yapan kadar kalbi taştır.

GAZZE İLE BU YÜZDEN İLGİLİYİZ

Milli Savunma Bakanlığı'mızın şehitler listesinde çok önemli isimler var. Çanakkale'de şehit düşenler arasında Suriyeli var. Gazze'den Filistin'den şehitlerimiz var. İşte şimdi neden Gazze ile bu kadar ilgileniyoruz anlıyor musunuz? Bu çocuklar bizim ordumuzda bizim sancağımızda savaştılar.

Kılıçdaroğlu zahmet edip de Çanakkale şehitliğine gidip de oradaki isimlere bakarsa anlayacaklardır.

Filistin'le, Suriye'yle Gazze'yle neden bu kadar uğraşıp ağlıyorsunuz diyorsan, gidip ecdadını araştırırsan neden gözyaşı döktüğümüzü anlarsın.

ALLAH CHP SEÇMENİNE SABIR VERSİN

Dersim'de katledilen Seyit Rıza'nın üzerini örtenler, elbette Suriye'yi elbette Filistin'i elbette Gazze'de niye gözyaşı döktüğümüzü anlayamazlar. Kendi ülkesinin Dışişleri Bakanı'na dünyanın gözü önünde en amiyane küfürleri eden bir genel başkan elbette Türkiye'nin dış politikasını anlayamaz. Böyle bir genel başkan, demokrasimiz için çok büyük bir talihsizliktir. Allah, CHP seçmenine, CHP'ye gönül vermiş tüm vatandaşlarıma sabır versin

ÖNLÜKLE DE KİMİN ZENGİN OLDUĞU GÖRÜLÜR

Neymiş laiklik elden gidiyormuş. CHP Genel Başkanı pedagogdan bahsediyor. Okullarda üniforma uygulamasının nerelere dayandığını bir gör. Okullardaki üniforma uygulamasıyla ilgili birkaç kitap karıştırırsın Hitler'i, İsmet İnönü'yü göreceksin. Biz 2002'den bugüne milletin üzerinde oluşturulan bu faşizan uygulamaları tek tek kaldırıyoruz. Militarist uygulamalara son veriyoruz. CHP birakın ilkokulu, üniversitede dahi tek tip kıyafeti zorbalıkla savunmuş bir siyasi partidir. Serbest kıyafet uygulaması veliler üzerinden çok önemli bir külfeti kaldırıyor. Zenginin kıyafeti şık olur.. Sanki tek tip olunca bu fark edilmiyor. Kimse kusura bakmasın o önlükleri biz de giydik. Önlük gelir farklılığını örtemez. Önlük bile giyse kimin zengin, kimin fakir olduğu anında ortaya çıkıyordu. Uygulama başladığında bu kararın ne kadar isabetli olduğu görülecek. Aksaklıklar çıkarsa müdahale eder, sorunları derhal çözeriz
DOKUNULMAZLIK AYRICALIK SAĞLAMAZ

BDP 'Kürt meselesi' adıyla ortaya bir başlık atmış ve bunu çözmek için değil, bir Türk meselesi çıkarmak için böyle bir fitneyi, böyle bir nifak girişimini alevlendirmek için çok güçlü bir tahrik içinde, güçlü bir provokasyon içinde olmuştur.

Biz birilerinin ellerinde silah var diye onların diliyle konuşamayız. TBMM'yi ayıran bir özellik var. TBMM Türkiye topraklarının işgal altındayken kurulmuş ve işgali son vermek için savaş vermiştir. Yegane çözüm mercii TBMM'dir.

Türkiye'de müdahalelerin ilk yanlışı sorun çözme mercii olan Meclis'in kapatmaktır. TBMM sorun sayılıp kapatılacak yer değil sorun çözücü yerdir.

Attığımız her adımda milletin hassasiyetlerini gözettik. Dokulmazlık milletvekillerine bir üstünlük, ayrıcalık sağlamak için değil milletvekillerini güçlendirmek dolayısıyla milli iradeyi güçlendirmek için vardır. Yasama dokunulmazlığı milli iradeyi sağlamak için vardır.

Kürt kardeşlerime soruyorum BDP kanın durması için ne yapmıştır, hangi makul öneriyi ortaya atmıştır. BDP her zaman ölmeyi ve öldürmeyi övmüştür.

Biz yola çıktığımızdan beri etnik milliyetçiliğe karşıyız dedik. Türk milliyetçiliğine de Kürt milliyetçiliğine de karşıyız.

ÇOCUKLARIN KANINDAN BESLENDİ

Terör örgütü çocukları ikna ederek değil altını çiziyorum kaçırarak dağa götürdü. Çocuklar robota dönüştürülüyor. O çocuklara neler yapıyorlar. Kızları ne hale getiriyorlar. Elimizde her türlü belgeler var. Bakın bu olanlar karşısında BDP ne yapıyor. Aleni şekilde bu alçakça döngünün değirmenine su taşıdı. Dağı adres olarak gösterdi. Terörü kutsadı. O gençlerin kanlarının akıtılmasına ortak oluyor. O gençler infaz ediliyor. Tacize tecavüze uğrayıp katlediliyor. O cenazeler şehre geldiğinde BDP cenaze üzerinden siyaset yapıyor. Bazen yürekli babalar çıkıp bunları kovuyor. O gençleri hayatlarının baharında ölüme gönderdiler. O törenlerde bakıyorsunuz en önde BDP'liler var.

PARTİ KAPATMAYI KALDIRAMADIK

Diyorlar ki siyaset yolu kapanmasın. Evet yürekten destekliyorum siyaset yolu kapanmasın. Biz siyaset yolunun kapatılmasına lkarşıyız. Biz parti kapatılmasına da karşıyız. Peki bunlar neden parti kapatılmasının kaldırılması yasasına destek vermediler. Maalesef bizim içimizden de onlara destek verenler oldu ve parti kapatmayı hala kaldıramadık.

Eğer Meclis'te olacaksanız terör örgütü ile ilişiklerini kesin. Hem silahı öveceksin hem bu meclisin çatısı altında durup dokunulmazlığın altına gireceksin. Bu saygısızlıktır, dürüstlük değildir.

Bugun birileri bize 93 yılından bahsediyor. Kimse kusura bakmasın. Sen artık 2012. Bir genel başkan kalkıp nasıl karşısındaki kitleye silahlanın diyebilir? Bunun karşılığını bunun bedelini ödemeyecekler mi?

HALK DA ALLAH DA BİZİ AFFETMEZ

Milletvekilleri bunun için bir zırh olamaz. Biz buna sessiz kalırsak bizi bu halk affetmez, halk da affetmez. Biz bu eylemlere daha fazla seyirci kalamayız. 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV