banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
17 Mayıs 2024 Cuma

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Erdoğan’a SMS’li karşılama

AKP'li belediyeler, Erdoğan'ı karşılamak için Ankaralılara sms göndermeye başladılar.

08 Haziran 2013 Cumartesi 15:20
Erdoğan’a SMS’li karşılama
banner264
Erdoğan’a SMS’li karşılama

AKP'li belediyeler, Erdoğan'ı karşılamak için Ankaralılara sms göndermeye başladılar.
Tüm yurdu saran Taksim Gezi Parkı direnişlerinin 13. gününde Başbakan Erdoğan, polis müdahalesinin ve olayların bir türlü dinmediği Ankara’ya geliyor.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 12 gün sonra Ankara’ya döneceğini duyan AKP’liler ise harekete geçti. AKP, Erdoğan’ın, Fas-Cezayir-Tunus seyehatinden sonra İstanbul’da yapılan havalimanı mitinginin aynısını Ankara’da da yapacaklarını duyurdu.
Başbakan Erdoğan’ın ‘Evde zor tutuyorum’ dediği yüzde 50′ye yine SMS’lerle çağrıda bulunuldu, havalimanına otobüs kaldırılacağı duyruldu.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Başbakan Erdoğan’ın Ankara’ya gelişi dolayısıyla düzenleyecekleri karşılamayı sadece Türkiye’nin değil dünyanın konuşacağını bildirdi ve takipçilerini Twitter’dan karşılama törenine davet etti.
DİRENİŞTEYİM GELEMEM’
AKP İlçe teşkilatları ise üyelerinin cep telefonlarına kısa mesaj gönderdi ve Başbakan’ı karşılamak için çağrıda bulundu. AKP İlçe Teşkilatı’nın otomatik olarak attığı mesaja verilen bir cevap ise gülümsetti.


İbrahim Melih Gökçek ‏@06melihgokcek 13 sa
#ankarabaşbakanınıkarşılıyor HER YERDEN TELEFON YAĞIYOR...ANKARA TARİH YAZMAYA HAZIRLANIYOR...GELECEK NESİLLERE VAZGEÇİLMEZ HATIRA...

✫ Aytεkĩn ✫ ‏ ‏@aytekfix 13 sa
#ankarabaşbakanınıkarşılıyor BU TAG"LA YİNE TEK YÜREK OLALIM . Sürekli RT YAPALIM.
İbrahim Melih Gökçek tarafından retweetlendi

İbrahim Melih Gökçek ‏@06melihgokcek 13 sa
#ankarabaşbakanınıkarşılıyor PAZAR GÜNÜ ENGEÇ SAAT15.00'DE ESENBOĞA YOLUNDAYIZ.İNŞAALLAH SADECE TÜRKİYE DEĞİL DÜNYA BU KARŞILAMAYI KONUŞACAK
 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV