banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
15 Mayıs 2024 Çarşamba

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Eylemcilere saldırı

Eskişehir'de Gezi Parkı direnişçilerine destek için yürüyen gruba bira şişeleri ve bıçaklarla saldırdılar.

23 Haziran 2013 Pazar 10:04
Eylemcilere saldırı
banner263
Eylemcilere saldırı
Eskişehir'de Gezi Parkı direnişçilerine destek için yürüyen gruba bira şişeleri ve bıçaklarla saldırdılar.
Eskişehir’de Gezi Parkı direnişinde yaşamlarını yitirenleri anmak için yürüyüş yapan yaklaşık 200 kişilik gruba 5-6 kişi bira şişeleri ve bıçakla saldırdı. Atılan şişelerden yaralanan bir kişi ambulansla hastaneye kaldırılıp tedaviye alındı.

Akşam saatlerinde Eskibağlar Mahallesi Üniversite Caddesi’ndeki Espark Alışveriş Merkezi önünde toplanan kalabalık yürüyüşe geçti. Seylap Caddesi’nden Sakarya Caddesi’ne geçen grup hemzemin geçit yakınlarında ellerinde bira şişeleri ve bıçak olan 5-6 kişinin önce sözlü saldırısına uğradı. Kalabalığın 5-6 kişinin üzerine gitmesi yürüyüşü düzenleyenler tarafından engellendi. Gruptakilerden biri elindeki bira şişesini yürüyüş yapanlara doğru fırlattı. Bira şişesi başına isabet eden bir kişi yaralandı. 5-6 kişilik gruptakiler görüntü alan basın mensuplarına da saldırdı. Araya girenler bu kişileri uzaklaştırdı. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edilirken kafasından yaralanan kişi 112 ambulansıyla Eskişehir Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kalabalık Cengiz Topel Caddesi’nden tekrar Üniversite Caddesi’ne gelerek Espark Alışveriş Merkezi önünde yürüyüşü tamamlandı.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV