banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

19 Mayıs 2024 Pazar

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

FEMEN'den seçim eylemi

FEMEN, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın önceki yıllarda oy kullandığı Burhaniye İlköğretim Okulu’nda soyunarak eylem yaptı.

30 Mart 2014 Pazar 15:21
FEMEN'den seçim eylemi
banner312
FEMEN'den seçim eylemi
FEMEN, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın önceki yıllarda oy kullandığı Burhaniye İlköğretim Okulu’nda soyunarak eylem yaptı.

seo yazılım

Ukrayna merkezli dünyaca ünlü Uluslararası Kadın Hakları Örgütü FEMEN, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın önceki yıllarda oy kullandığı Burhaniye İlköğretim Okulu’nda soyunarak eylem yaptı. Vücutlarına “Ban Erdoğan” yazan iki FEMEN üyesi kadın yaka paça gözaltına alındı.

FEMEN gurubu üyesi 2 kadın, Üsküdar, Burhaniye İlköğretim Okulu’na saat 12:00’de geldi.

Bir süre okulun giriş kapısında bekleyen FEMEN üyeleri, muhtar adayları tarafından dağıtılan reklamkağıtlarını aldı. Burada telefonla
konuşan iki kadın, daha sonra okulun içerisine girdi.

2148 numaralı sandığın bulunduğu öğretmenler odasına oy kullanacakmış gibi giren kadınlar, “Ban Erdoğan” diye bağırarak üzerlerindeki mont ve gömleği çıkardı. Oy kağıtlarının bulunduğu masaların üzerine çıkan kadınlar, ayaklarıyla oy pusulalarını yere attı.

Çevredekilerin şaşkın bakışları arasında eylemlerini sürdüren kadınlar “Ban Erdoğan” diye slogan atttı. FEMEN üyeleri bazı oy pusulalarını eline alıp havaya saçtılar. Bu sırada salon görevlileri ve polisler içeri girerek iki kadını yaka paça gözaltına aldı.

Kadınları koridora çıkaran polisler sürükleyerek başka bir salona koydu. Bu sırada oy kullanmak için okula gelen vatandaşlar şaşkınlıkla olan biteni izledi. Yaklaşık bir dakika süren eylem sonrasında bazı vatandaşlar gazetecilere tepki gösterdi.




Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV