banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
21 Mayıs 2024 Salı

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Flaş!...Flaş!... Askeri araca saldırı!

Otobüsün geçişi sırasında mayın patladı...

18 Eylül 2012 Salı 13:09
Flaş!...Flaş!... Askeri araca saldırı!
banner291
Flaş!...Flaş!... Askeri araca saldırı! 6 asker şehit,36 asker yaralı
Otobüsün geçişi sırasında mayın patladı...

Bingöl- Muş karayolu 11 Evler mevkiinde askerleri taşıyan otobüsün geçişi sırasında mayın patladı. 
Bingöl-Muş Karayolu'nun 16. kilometresinde seyir halinde olan askeri konvoy, Kardeşler Köyü mevkisinde teröristlerin saldırısına uğradı. Konvoydaki bir araçta yangın çıktı.
Yanmaya başlayan otobüsteki askerlerden 4'ü olay yerinde, 2'si de kaldırıldığı Bingöl Devlet Hastanesi'nde şehit olurken, 36 asker de yaralandı. Yaralı askerlerin 6'sı Solhan Devlet hastanesi'ne, 30'u de Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
VALİ: HENÜZ NET BİR BİLGİ YOK
Bingöl Valisi Mustafa Hakan Güvençer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bingöl-Muş karayolunun 16. kilometresinde seyir halinde olan askeri konvoyun, Kardeşler köyü mevkisinde saldırıya uğradığını belirtti. Olayda, konvoydaki bir minibüsün yanmaya başladığını belirten Güvençer, "Patlayıcı infilakı ya da roketatarlı bir saldırı mı olduğu konusunda henüz net bir bilgi yok" dedi.
GÖRGÜ TANIĞI: "ASKER 'ROKET ATMIŞLAR' DEDİ"
"Otobüs alev içindeydi. Dört asker yaralıydı. Ambulanslar hemen yetişti, askerler hastaneye götürüldü. Benim hastaneye götürdüğüm askerlerden biri 'bize roket atmışlar' dedi."
KÖY KORUCUSU: "ROKET ATMIŞLAR"
"Ben yanlarına gittim, bomba yerleştirmemişler. Diğer tepeden iki roket atmışlar. 4 km ileride jandarma karakolu var. Araç alev topuna dönmüş. Bir tek araç isabet almış."
 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV