banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
14 Mayıs 2024 Salı

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

İki uçak arasında ‘1305’ tesadüfü

Lufthansa Hava Yolları’nın LH-1305 sefer sayılı uçağının geri dönmesini ardından, THY'nin TK-1305 sefer sayılı uçağı da Atatürk Havalimanı'na geri döndü.

10 Mayıs 2015 Pazar 13:02
İki uçak arasında ‘1305’ tesadüfü
banner291
İki uçak arasında ‘1305’ tesadüfü
Lufthansa Hava Yolları’nın LH-1305 sefer sayılı uçağının geri dönmesini ardından, THY'nin TK-1305 sefer sayılı uçağı da Atatürk Havalimanı'na geri döndü.

İstanbul-Lufthansa Havayolları’nın LH-1305 sefer sayılı Airbus A321 tipi yolcu uçağı Frankfurt seferini yapmak üzere saat 06.10’da 180 yolcusuyla Atatürk Havalimanı’ndan havalandı. Uçak havalandıktan kısa bir süre sonra pilot, uçağın kargo bölümünden bir ses duydu.

Bunun üzerine uçağın kaptan pilotu Atatürk Havalimanı Hava Trafik Kontrol Kulesi’yle irtibata geçerek geri döneceğini bildirdi. Uçak saat 07.10’da sorunsuz bir şekilde inişini gerçekleştirdi. Pilotun ‘Kargo bölümünden ses
duydum, bomba araması yapılsın’ sözlerine üzerine, uçak güvenli bir park alanına çekildi. Yolcular terminale alınırken, polis kabin ve kargo bölümünde güvenlik prosedürü gereği arama yaptı.

Valizler uçak altına getirilen mobil X-Ray cihazıyla kontrol edildi. Uçakta aramalar devam ediyor.

THY UÇAĞI DA GERİ DÖNDÜ

Türk Hava Yolları’nın TK-1305 sefer sayılı Boeing 737-800 tipi TC-JHL kuyruk tescilli yolcu uçağı saat 10.00’da Malaga seferini yapmak üzere Atatürk Havalimanı’ndan havalandı. Uçak havalandıktan kısa bir süre sonra emniyet ekiplerine gelen bomba ihbarı nedeniyle THY uçağının geri dönmesi istendi. Bunun üzerine Atatürk Havalimanı Hava Trafik Kontrol Kulesi, uçağın kaptan pilotu ile irtibata geçti. Uçak saat 11.00’da Atatürk Havalimanı’na sorunsuz bir şekilde inişini gerçekleştirirken, uçak bomba araması için güvenlik bir park alanına çekildi.

Uçakta aramalar devam ediyor.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV