banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
17 Mayıs 2024 Cuma

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

İşte torpilin belgesi

AKP'li Özak bir tanıdığınuın Dışişlerine alınması için bakana mektup yazdı. Davutoğlu'da işe aldı.

28 Kasım 2011 Pazartesi 14:30
İşte torpilin belgesi
banner322
 İşte torpilin belgesi

AKP'li Özak bir tanıdığınuın Dışişlerine alınması için bakana mektup yazdı. Davutoğlu'da işe aldı.
DIŞİŞLERİ Bakanlığı'nın konsolosluk ve ihtisas memurluğu sınavında torpil yapıldığı iddia edildi. AKP'li vekilin, Bakan'a gönderdiği torpil yazısına ulaşan CHP'li Turgut Dibek, soru önergesiyle konuyu Meclis gündemine taşıdı.
Bakan'a "ilgilenin" dedi
İşte o belge
AKP Trabzon Milletvekili Faruk Özak, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'na 2 Kasım 2011'de gönderdiği yazıda, bir tanıdığına sözlü mülakatta yardım edilmesini istedi. Özak, torpil yazısında özetle şunları yazdı:
Değerli Bakanım ...

Halit Yeşil (TC.....) Karadeniz Teknik Üniversitesi mezunudur. KPSS tercihleri ile Dışişleri Bakanlığı'mn sınavına girmeye hak kazanmış olup ortalama 75 puanla sınavı kazanmıştır. Sözlü mülakata katılacaktır. Halit Yeşil ile ilginizi istirham eder, saygılar sunarım" dedi.


AKP'li vekilin sözlü mülakat için destek istediği Halit Yeşil, mülakata başarılı geçti. Konuyu Meclis gündemine taşıyan Dibek, sınava girenlerin puanlarının açıklanmasını istedi. AKP'den gelen diğer taleplerin karşılanıp karşılanmadığını sordu.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 1 yorum mevcut

    • aslı 12 yıl önce yorumlandı

      şaşıracak bir şey yok aslında onların hükümeti bu kendi istedikleri gibi at koşturuyorlar.o yüzden hırsız insanlar dolu her yerde.gerçekten işini yapan mesleğini dört dörtlük icra edenler dışarıda işsiz ama hak etmeyenler içeride nereyi soysam diye düşünüyor bu ülke bu zihniyetten dolayı böyle işte bu akp nin adaleti.

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV