banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
19 Mayıs 2024 Pazar

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Kapıkule'de tavana gizlenen kaçaklar yakalandı

Otobüsün havalandırma boşluğu ile tavanı arasına gizlenen Suriyeliler Edirne Kapıkule'de şüphe üzerine yapılan aramada yakayı ele verdiler.

17 Haziran 2014 Salı 22:57
Kapıkule'de tavana gizlenen kaçaklar yakalandı
banner322
Kapıkule'de tavana gizlenen kaçaklar yakalandı

seo yazılım
Otobüsün havalandırma boşluğu ile tavanı arasına gizlenen Suriyeliler Edirne Kapıkule'de şüphe üzerine yapılan aramada yakayı ele verdiler.
Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan Bulgaristan'a çıkış yapmak üzere gelen yolcu otobüsünün havalandırma boşluğu ile tavanı arasına gizlenmiş 15 Suriyeli, Hamzabeyli Sınır Kapısı'ndan çıkış yapacak bir TIR'ın dorsesinde ise 9 Suriyeli kaçak yakalandı.

Kaçaklar polise teslim edilirken, otobüsün iki sürücüsü ve TIR sürücüsü gözaltına alındı.
ŞÜPHE ÜZERİNE DETAYLI ARAMA

Bulgaristan'a çıkış yapmak için Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü'ne bağlı Kapıkule Sınır Kapısı'na gelen Türk sürücü M.Ö.'nün kullandığı yolcu otobüsü şüphe üzerine detaylı olarak arandı.

Otobüsün tavanı ile havalandırma boşluğu arasına yapılan gizli bölmede, yurt dışına çıkmak isteyen 15 Suriyeli kaçak yakalandı.
TIR'IN DORSESİNDE DE YAKALANANLAR OLDU

Bulgaristan'a çıkış yapmak için Hamzabeyli Sınır Kapısı'na gelen Bulgar T.S.T.'nin kullandığı TIR'ın dorsesinde ise yasa dışı yollardan yurt dışına çıkış yapmak isteyen 2'si çocuk 9 kaçak yakalandı.
3 SÜRÜCÜ GÖZALTINA ALINDI

Otobüsün M.Ö. ve G.G. isimli 2 sürücüsü ile TIR sürücüsü T.S.T. gözaltına alınırken yakalanan kaçaklar ise polise teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV