banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
16 Mayıs 2024 Perşembe

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Karma öğrenci evi tartışması Meclis'e taşındı

Bütçe görüşmeleri esnasında Ak Partili vekiller ile CHP'li vekiller söz dalaşına girdi.

07 Kasım 2013 Perşembe 16:17
Karma öğrenci evi tartışması Meclis'e taşındı
banner299
Karma öğrenci evi tartışması Meclis'e taşındı
Bütçe görüşmeleri esnasında Ak Partili vekiller ile CHP'li vekiller söz dalaşına girdi.
Başbakan'ın açıklamaları ile başlayan kızlı-erkekli öğrenci evi tartışmaları büyüyor. Açıklamayı destekleyen Ak Partili vekiller ile açıklamaya tepki gösteren CHP'li vekiller, tartışmayı Meclis'e taşıdı.
KIZLARIMIZI FUHUŞA SÜRÜKLÜYORLAR

Bütçe görüşmeleri yapılırken söz alan AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, ''Genç kızlarımızı fuhuşa sürükleyenler var. Kadınlarımızın, kızlarımızın kolayca harcanmasına göz yumamayız' dedi.
Bu sözlere CHP Ankara milletvekili Bülent Kuşoğlu'ndan tepki geldi. Aile ve namus gibi kavramların politikalarla oluşturulmayacağını söyleyen Kuşoğlu, politikacıların bu tür meseleleri, 'bütün oy oradan gelecek olsa bile konu etmemeleri gerektiğini' dile getirdi. Kuşoğlu, bu tür konuların politikaya malzeme yapılmaması için Aile Bakanı Fatma Şahin'i uyardı.
YURT DIŞINDA OKUYANLAR DAHA MI AZ AHLAKLI

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir de, 'Ben Başbakan'dan daha ahlaklıyım (CHP ankara Milletvekili Hüseyin Çetin için) diyor arkadaşın bir tanesi. 'Niye' diye sorulduğunda 'Ben çocuklarımı yurt dışında okutmadım' diyorlar. Yurt dışında okutanlar daha mı az ahlaklı oluyorlar Toplumu germek budur. Bu gibi söylemlerden kaçınmak lazım. 'Başörtüsünü istismar yaptınız, şimdi yeni istismar buldunuz' diyorsunuz, istismarla iktidara gelmek kolaysa siz de bir istismar bulun, siz de iktidara gelin çok basitse bu işler. Hadi hodri meydan.' diye konuştu.
'BEN ÇOCUKLARIMI KENDİM KORURUM'

CHP İstanbul Milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu ise şeref, namus ve haysiyetin herkesin ortak noktası olduğunu dile getirerek, 'Ben çocuklarımın namusunu kendim korurum, çocuklarım kendi namuslarını kendi korur. Kimse kimsenin namus bekçisi değil. Başbakan, kimsenin namusunu kollamaya soyunmasın' ifadelerini kullandı.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV