banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
17 Mayıs 2024 Cuma

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Kılıçdaroğlu CHP grup toplantısında konuşuyor

İşte CHP liderinin açıklamalarının satır başları:

14 Ağustos 2012 Salı 13:59
Kılıçdaroğlu CHP grup toplantısında konuşuyor
banner265
Kılıçdaroğlu CHP grup toplantısında konuşuyor
İşte CHP liderinin açıklamalarının satır başları:
TBMM yangelip yatma yeri değildir. Halkın iradesini TBMM'de seslendireceğiz. Aksi halde TBMM'yi by-pas etmiş olursunuz. Milli iradeyi dışlarsanız ortak aklı dışlarsınız. Kendilerini ve Türkiye'yi bataklığa sürükleyen insanları bataklıktan kurtaracak tek yer TBMM'dir.Burası Ankara. Ankara demek TBMM demektir. Beyler, işgal devletinden talimat alan İstanbul hükümeti psikolojisinden kurutulun. Kendinizi de üç beş kişinin marjinalliğinden kurtakmak için gelin TBMM'ye. Korkmayın cesur olun. Türkiye'nin sorunlarına sahip çıkın.

TBMM'yi toplantıya çağırmak fuzuli bir iştir diye değerlendirmek millet iradesine saygısızlıktır. TBMM'yi toplamayı terör örgütü propagandası olarak göstermeyi de milletin vicdanına bırakıyorum. Bugün TBMM'de 3 çeşit siyasi parti var. Ana muhalefet partisine muhalefet eden bir parti var. Ana muhalefet partisine muhalefet eden bir muhalefet partisi var. Sağlıklı çalışan bir demokraside muhalefetin ana muhalefeti eleştirmesi tutarlı bir davranış değildir. İktidar yanşmalığı yapılarak iktidar olunmaz.

Biz Mustafa Kemal'in Gençliğe Hitabesi'ni ezberlemiş bir nesiliz. CHP varoldukça Türk vatanı kuşatma altında olmayacaktır.

Bir siyaseytçiye düşen görev halkı korkutmak değildir. Halkın sorunlarına çözüm üretmelisin. CHP halkın umududur. Bölgemiz üzerinde egemenlik iddiasında bulunan irili ufaklı ne kadar güç varsa onlara sesleniyorum. Bir milim geri adım atmayacağız. TBMM dışında hiç bir gücün müracat kapısı olmasını asla ama asla kbul etmiyoruz. Meşrutiyetimizi milli irade dışında başka bir yerde aramayacağız. Sizin Oslo planlarınıza asla alet olmayacağız. Yabancıların ısıtıp Türkiye'ye getirdiği oyunlara da asla izin vermeyeceğiz.

Geçtiğimiz pazar günü Tunceli Ovacık yolunda milletvekilimiz kaçırıldı. Orada demokrasinin gereğini yapıyordu. Tunceliler'in dertlerini dinledi. Seçim bölgesinin sorunlarıyla ilgileniyordu. Aygün insan hakları konusunda çalışmalar yapan bir arkadaşımızdır. Bu arkadaşımızın kaçırılma olayını şiddetle kınıyorum. Bu saldırı CHP'nin kurumsal kimliğine ve parlamenter sisteme yapılmıştır. Arkadaşlarımız halk adına görev yapıyordu. Silahsızdı, korumasızdı. Türkiye'de bütün yurttaşların bu olayı kınamasından hüzünlüyüm. Bazıları kaçırılmayı oh olsun diye konuşuyorlar. Bunlar insan olamaz. Hani her metrekareden sen sorumluydun. Yol kesilecek ve oradan kaçırılacak. Arkadaşlarımız şemdinli'ye Hakkari'ye gittiler. Biz koruma istemiyoruz gittiğimiz her yer Türkiye Cumhuriyeti toprağıdır dedik. Devletin olduğu yerde eşkiya olmaz.
 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV