banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
17 Mayıs 2024 Cuma

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Mardin ve Diyarbakır'da patlama: 6 ölü

Mardin'in Kızıltepe ilçesi ve Diyarbakır'ın merkez Sur ilçesinde, 2 büyük patlama meydana geldi. Saldırılarda 1 polis şehit oldu. 7 sivilin hayatını kaybettiği olayda 54 de yaralı var.

10 Ağustos 2016 Çarşamba 21:54
Mardin ve Diyarbakır'da patlama: 6 ölü
banner321
Mardin ve Diyarbakır'da patlama: 6 ölü

Mardin'in Kızıltepe ilçesi ve Diyarbakır'ın merkez Sur ilçesinde, 2 büyük patlama meydana geldi. Saldırılarda 1 polis şehit oldu. 7 sivilin hayatını kaybettiği olayda 54 de yaralı var.

Audi Servisi

Hainler 2 şehri daha kana buladı. Mardin ve Diyarbakır'da akşam saatlerinde patlamalar meydana geldi. Mardin'deki saldırıda 1 polis şehit oldu, 2 sivil yaşamını yitirdi. Diyarbakır'daki saldırıda ise 5 sivil hayatını kaybetti.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Sur'daki saldırıya ilişkin "Sur’da 4 sivil hayatını kaybetmiş, 5 polis memurumuz hafif yaralı" açıklamasında bulundu. Diyarbakır Valiliği ise, "İlk belirlemelere göre; 5 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 5'i polis memuru olmak üzere toplam 12 kişi yaralanmıştır" ifadelerini kullandı.

İlk kötü haber Mardin’den geldi. Kızıltepe ilçesinde, devlet hastanesi yakınlarında büyük patlama yaşandı. Polis aracının geçtiği sırada çevrede yüzlerce sivilin bulunduğu yerde uzaktan kumandalı bombanın patlatıldığı ortaya çıktı.

Saldırıda 1 polis şehit oldu, 2 sivil yaşamını yitirdi.

YARALILAR HASTANELERE TAŞINDI

Yaralılar, Kızıltepe ve Mardin’deki hastanelere götürüldü. Durumları ağır olan 5'i polis 30 yaralının tedavisi sürüyor.

BÜYÜK HASAR VAR

Patlamanın olduğu yerde büyük hasar meydana geldi. Patlamanın şiddetiyle savrulan polis servis midibüsü ile çevredeki araçların yanı sıra, ev ve işyerleri de büyük hasar gördü.

Patlamanın olduğu yerde büyük çukur açıldığı dikkati çekerken, bölge güvenlik kordonu altına alınarak inceleme başlatıldı.

Bu arada saldırıyı gerçekleştiren teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

İçişleri Bakanı Efkan Ala saldırıda biri ağır 6 polis ve 13 sivil vatandaşın yaralandığını açıklamıştı. Ancak açıklamanın ardından kötü haber geldi.





web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV