banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
16 Mayıs 2024 Perşembe

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

MEB BİNASI'NDAKİ YANGIN SÖNDÜRÜLDÜ

Cağaloğlu'ndaki İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde sabah saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı.

24 Aralık 2012 Pazartesi 11:33
MEB BİNASI'NDAKİ YANGIN SÖNDÜRÜLDÜ
banner322
MEB BİNASI'NDAKİ YANGIN SÖNDÜRÜLDÜ

Cağaloğlu'ndaki İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde sabah saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. 

Cağaloğlu'ndaki Milli Eğitim Müdürlüğü binasında, kısa sürede büyüyen yangın, binanın çatısını sardı.

Yangını söndürmek için çevre ilçelerden çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Binanın ahşap olması nedeniyle yangın her tarafı sardı.
Yangına itfaiye ekiplerinin müdahelesi devam ederken, alevler birkaç metreyi bulacak şekilde yükseliyor. Tarihi binadan çıkan yangından sonra cadde trafiğe kapatılırken Şişli, Fatih ve Beyoğlu İtfaiyesi'ne ait ekipler yangının daha da büyümemesi için büyük çaba sarfediyor.

Elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangının diğer binalara sıçramaması için ekipler şu anda karadan müdahele ediyor ancak yangının daha da büyümesi halinde havadan da müdahele edilmesi bekleniyor.

Yangının tüm binayı kaplaması an meselesi. Binanın çatı kısmı tamamen kül olurken yangın çok hızlı yayıldı. Çevre ilçelerden yangına müdahele için takviye ekipler gelmeye başladı.
İSTANBUL MEB BİNASI'NDAKİ YANGIN SÖNDÜRÜLDÜ
Cağaloğlu'ndaki 5 katlı İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü binasındaki yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

Fatih'teki tarihi İl Milli Eğitim Müdürlüğü binasında sabah erken saatlerde çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale etti. Yangın, kontrol altına alınarak tamamen söndürüldü. İtfaiye ekiplerinin binadaki soğutma çalışmaları ise devam ediyor.

Bu arada, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Avrupa Yakası İtfaiye Müdürü Abdurrahman Yıldırım ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Ali Karahan da, yangın nedeniyle İl Milli Eğitim Müdürlüğü binasına gelerek incelemelerde bulundu.

Milli Eğitim binasında soğutma çalışmaları sürüyor

Fatih'teki İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde çıkan yangın kontrol altına alındı. İtfaiye ekipleri yangın mahallinde soğutma çalışması yapıyor.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde sabah saatlerinde çıkan yangın kontrol altına alındı. 38 itfaiye aracı, 128 personelle müdahale edilen yangını soğutma çalışmaları ise sürüyor. Bu arada, çevredeki binaların çatılarından çekilen görüntüler yangının boyutun ortaya koydu. Metrelerce yükseğe çıkan alevleri söndürmek için yoğun çaba sarf eden itfaiye ekiplerinin çalışmaları görüntülere yansıdı. Çevreye sirayeti önlenen yangında enkaz kaldırma çalışmaları yapılıyor.
 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV