banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
17 Mayıs 2024 Cuma

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

PKK'lılar Hozat İlçe Emniyet Amiri'nin aracını taradı: 2 polis yaralı

Tunceli'nin Hozat İlçesi'nde PKK'lı teröristler, İlçe Emniyet Amiri'nin bulunduğu otomobile, otomatik silahlarla ateş açtı. Saldırıda İlçe Emniyet Amiri ile polis memuru ağır yaralandı.

22 Eylül 2015 Salı 00:50
PKK'lılar Hozat İlçe Emniyet Amiri'nin aracını taradı: 2 polis yaralı
banner264
PKK'lılar Hozat İlçe Emniyet Amiri'nin aracını taradı: 2 polis yaralı
Tunceli'nin Hozat İlçesi'nde PKK'lı teröristler, İlçe Emniyet Amiri'nin bulunduğu otomobile, otomatik silahlarla ateş açtı. Saldırıda İlçe Emniyet Amiri ile polis memuru ağır yaralandı.

Saldırı, Tunceli'nin Hozat İlçesi Karaoğlan Mevkii'nde bugün saat 17.00'de meydana geldi.

İlçe Emniyet Amiri ile koruma polisinin bulunduğu otomobilin yakınlarına başka bir otomobille gelen teröristler, araçtan inip sivil plakalı polis aracına otomatik silahlarla ateş açtıktan sonra kaçtı.

Saldırıda İlçe Emniyet Amiri ile koruma polisi ağır yaralandı. Yaralı polisler olay yerine gelen jandarma ekipleri tarafından alınarak Hozat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

polisler daha sonra askeri helikopterle Elazığ Asker Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı. Hozat'ta saldırıyı yapan PKK'lıları etkisiz hale getirmek için geniş çaplı operasyon başlattı.

Yaralanan 2 polis Elazığ’a getirildi

Tunceli'nin Hozat ilçesinde teröristler tarafından uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırıda yaralanan ilçe emniyet amiri ve koruma polisi Elazığ'a getirildi.

Olay, bugün akşam üzeri Hozat ilçesi girişinde meydana geldi. İlçe Emniyet Amiri Adem Albay ile koruma polisinin bulunduğu otomobile teröristler başka bir otomobilden uzun namlulu silahlarla ateş açtı. Açılan ateş sonucu emniyet amiri ve koruma polisi yaralandı. İlçe Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar, oradan da askeri helikopterle Elazığ'a getirildi. Helikopterden alınan yaralı polisler, ambulanslarla Elazığ Eğitim Araştırma ve Fırat Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Tunceli Valiliği’nden Polise Saldırıya İlişkin Açıklama

Tunceli Valiliği, Hozat ilçesinde emniyet amiri ve bir polisin yaralandığı saldırıyla ilgili yazılı açıklama yaptı.

Tunceli Valiliği tarafından yapılan açıklamada, 21 Eylül 2015 günü saat 17.40 sıralarında Hozat ilçesi girişinde ring halindeki ekip otosuna bir grup bölücü terör örgütü mensubu tarafından uzun namlulu silahlarla saldırıda bulunulduğu, saldırıda İlçe Emniyet Amiri Adem Albay ve polis memuru Hayati Çapar'ın yaralandığı belirtildi. Yaralıların ilçede yapılan ilk müdahalenin ardından askeri helikopterle Elazığ Fırat Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne sevk edildikleri ve tedavilerinin devam ettiği kaydedildi. Açıklamada ayrıca saldırı sonrasında bölgede başlatılan geniş çaplı
operasyonun devam ettiği ifade edildi.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV