banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
19 Mayıs 2024 Pazar

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Şehitlerimiz için Şırnak'ta en acı tören

Şırnak'ın Şenoba beldesinden havalanan ve yüksek gerilim hattına takılarak düşen Cougar tipi helikopterin içinde bulunan 13 askerden 7'si için cenaze töreni düzenlendi.

01 Haziran 2017 Perşembe 11:26
Şehitlerimiz için Şırnak'ta en acı tören
banner291
Şehitlerimiz için Şırnak'ta en acı tören

Şırnak'ın Şenoba beldesinden havalanan ve yüksek gerilim hattına takılarak düşen Cougar tipi helikopterin içinde bulunan 13 askerden 7'si için cenaze töreni düzenlendi.



Düşen helikopterin ardından Şırnak Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak otopsileri yapılan ve isimleri tespit edilen 7 asker için Şırnak 23. Tümen Sınır Komutanlığı'nda cenaze töreni düzenlendi.

İsimleri tespit edilen şehit Piyade Kurmay Albay Gökhan Peker, şehit Jandarma Yarbay Songül Yakut, şehit Binbaşı Koray Onay, şehit Piyade Yüzbaşı Nuri Şener, şehit Pilot Yüzbaşı Serhat Sığnak, şehit Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Mehmet Erdoğan ve şehit Piyade Uzman Çavuş Zeki Koç için cenaze töreni yapıldı.
7 şehit için düzenlenen törenin ardından cenazelerin memleketlerine uğurlanacağı belirtilirken, diğer 6 şehidin isimlerinin tespit edilmesi için cenazeler Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
7 ŞEHİT NERELERDE SON YOLCULUKLARINA UĞURLANACAK

Piyade Kurmay Albay Gökhan Peker İstanbul Çatalca Nakkaş Mahallesi Mezarlığı'nda, Şehit Yarbay Songül Yakut Malatya merkez Garnizon Şehitliği'nde, İstihbarat Binbaşı Koray Onay Çanakkale Gelibolu Şehitliği'nde, Kurmay Pilot Yüzbaşı Serhat Sığnak Adana merkez Asri Mezarlığı'nda, Piyade Yüzbaşı Nuri Şener İstanbul Şişli Feriköy Mezarlığı'nda, Piyade Astsubay Kıdemli Başcavuş Mehmet Erdoğan Kayseri merkez Garnizon Şehitliği'nde ve Piyade Uzman Çavuş Zeki Koç Osmaniye Düziçi Bostanlar Köyü'nde son yolculuğuna uğurlanacak.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV