banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

14 Mayıs 2024 Salı

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

TSK: Operasyon Yanlış Algılandı

Genelkurmay Başkanlığı dün başlatılan terör operasyonlarına ilişkin açıklama yaptı

21 Ekim 2011 Cuma 12:22
TSK: Operasyon Yanlış Algılandı
banner311
TSK: Operasyon Yanlış Algılandı
Genelkurmay Başkanlığı dün başlatılan terör operasyonlarına ilişkin açıklama yaptı


Çukurca'da 24 askerin şehit olmasının ardından TSK dün geniş kapsamlı bir açıklama yapmıştı. Açıklamada kara ve hava harekatının başlatıldığını duyurmuştu. Harekatın sınır ötesinde yapıldığı iddialarını şimdilik doğrulamayan TSK iki maddelik açıklama yaparak, hava destekli kara harekatının büyük bir bölümünün yurt içinde yürütüldüğü kaydedildi.

İşte TSK'dan Yapılan o Açıklama:

1- 20 Ekim 2011 tarihinde yapılan açıklamada, yurt içinde ve yurt dışında beş ayrı noktada 22 tabur ile operasyonların devam ettiği belirtilmiştir. Medya organlarında, bu açıklamamızın yanlış yorumlanarak, yapılan operasyonların tamamının yurt dışına yönelik olduğuna dair yazı ve yorumlara yer verildiği görülmüştür.

2- Kara ve hava operasyonlarının büyük bir bölümü yurt içinde, ağırlıklı olarak Çukurca bölgesinde sürdürülürken Irak Kuzeyinde, sınır ötesinde birkaç noktada kara ve hava harekatına devam edilmektedir.
 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV