banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
18 Mayıs 2024 Cumartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Türk bayrağını indiren şahıs şizofren çıktı

İstanbul Gaziosmanpaşa’da hastane bahçesindeki Türk bayrağını indiren ve ardından da hastane yakınındaki polis merkezinin bayrağını indirmeye çalışan şahsın şizofren olduğu anlaşıldı.

29 Haziran 2014 Pazar 15:39
Türk bayrağını indiren şahıs şizofren çıktı
banner267
Türk bayrağını indiren şahıs şizofren çıktı
seo yazılım
İstanbul Gaziosmanpaşa’da hastane bahçesindeki Türk bayrağını indiren ve ardından da hastane yakınındaki polis merkezinin bayrağını indirmeye çalışan şahsın şizofren olduğu anlaşıldı.
Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü önündeki Türk Bayrağı'nı indirmeye çalışırken polisler tarafından ayağından vurulan 28 yaşındaki Ali Uçkun, Gaziosmanpaşa Adliyesi'ne getirildi.
TUTUKLANDI

Burada mahkemeye çıkarılan Uçkun tutuklandı. Uçkun, "Türk bayrağına hakaret" ve "Terör Örgütü üyesi olmamakla birlikte örgütü övmek" iddiasıyla tutuklandı.
POLİSİ BIÇAKLA TEHDİT ETMİŞ VE BACAĞINDAN VURULMUŞTU

İstanbul'a 15 gün önce gelen ve ağabeyinin yanında yaşayan 28 yaşındaki şizofreni hastası Ali Uçkun, dün Küçükköy Özel Asya Hastanesi'ne gelerek burada asılı Türk bayrağını indirdi. Ardından Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gelen Uçkun, bu kez de buradaki burada asılı bayrağı indirmeye çalıştı. Asılı bayraklardan ilkini indiren zanlı, ikincisini indirmek isterken polis tarafından engellendi. Polisi bıçak çekerek tehdit eden zanlı, ikinci bayrağı indirmek için direğe tırmanmaya çalışırken bacağından vurularak etkisiz hale getirildi.
“ŞİZOFRENİ RAPORU VAR”

Bacağından yaralanan Ali Uçkun, hastaneye götürüldükten sonra emniyet tarafından sorguya alındı. Geceyi emniyette geçiren Uçkun, Gaziosmanpaşa Adliyesi'ne getirildi. Uçkun'un ayağının bandajlı olduğu ve kıyafetlerinde kan lekesi bulunduğu gözlendi. Adliye önüne gelen Ali Uçkun'un ağabeyi Saadettin Uçkun, “Memleketimiz Muş'tan 15 gün önce yanımıza gelmişti. Kendisin %80 şizofreni olduğuna dair raporu var. İki defa Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Ruh Sağlığı Bölümü'nde tedavi gördü. Hava değişimi olsun diye buraya getirmiştik. Köyümüzde de saldırgan biri olarak biliniyor” dedi.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV