banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
19 Nisan 2024 Cuma

12 yıl sonra Başkan Erdoğan'dan Irak ziyareti

BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ GÜZ SANAT KURS KAYITLARI BAŞLADI

Sanat Var Olmaktır diyen Beylikdüzü Belediyesi tarafından Güz-Bahar-Yaz olmak üzere üç ayrı dönemde verilecek sanat kurslarının Güz Dönemi Sanat ve Kültür Kurs kayıtları, 15 Eylül – 2 Ekim tarihlerinde hafta içi saat 09:00-16:00 arasında yapılacak.

16 Eylül 2014 Salı 13:30
BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ GÜZ SANAT KURS KAYITLARI BAŞLADI
banner265
BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ GÜZ SANAT KURS KAYITLARI BAŞLADI
Sanat Var Olmaktır diyen Beylikdüzü Belediyesi tarafından Güz-Bahar-Yaz olmak üzere üç ayrı dönemde verilecek sanat kurslarının Güz Dönemi Sanat ve Kültür Kurs kayıtları, 15 Eylül – 2 Ekim tarihlerinde hafta içi saat 09:00-16:00 arasında yapılacak. Ücretsiz şekilde düzenlenen kurslar, Beylikdüzü Kültür Merkezi ve Kavaklı Kültür Merkezi’nde 13 Ekim Pazartesi başlayacak, 25 Ocak Pazar sona erecek.

Beylikdüzü Belediyesi Güz Sanat Kurs kayıtları başladı. Sanat ve sanatçıya verdiği önemi her daim dile getiren ve bu felsefeyi çeşitli etkinlikleriyle yaşatan Beylikdüzü Belediyesi, Güz Sanat Kursları ile ücretsiz olarak birçok branşta ders verecek.Kurs kayıtlarının 15 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında yapılacağı kurs organizasyonunda Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde yetişkin kategorisinde 13 branş ve 20 grup oluşturulacakken, çocuk kategorisinde 10 branş ve 36 grup bulunacak.

Çeşitli Branşlarda Kurs Alma İmkanı

BKM’de,2000-2007 doğumluları kapsayan çocuk grubu olarak düzenlenen dersler arasında Piyano, Gitar, Bağlama, Keman, Tiyatro-Drama, Resim, Bateri, Ritm-Perküsyon ve Bale olarak yer alıyor. Yetişkin Grubu olarak açılacak sınıflarda ise Latin ve Salon Dansları, Ney, Bağlama, Fotoğrafçılık, THM Koro, Ritm-Perküsyon, Ahşap Dağlama, Resim, Karikatür, Digital Arts, Şan ve Diksiyon dersleri verilecek. Aynı zamanda 1997-2002 arası doğumlular için Güzel Sanatlara Hazırlık kursları da düzenlenecek. BKM’de özel ihtiyaçlı bireylere yönelik olarak ise Ritm-Perküsyon sınıfları olacak. Özel ihtiyaçlı bireylerin kayıtlarını Sağlık Müdürlüğü Engelliler Bürosu yapacak.

Kavaklı Kültür Merkezi’nde de Kurslar Başlayacak

Kursların ikinci merkezi olarak, dersler Kavaklı Kültür Merkezi’nde 13 Ekim Pazartesi itibarı ile başlayacak. Kayıtlar da yine 15 Eylül – 2 Ekim tarihleri arasında yapılıyor. Gürpınar Kültür Merkezi’nin öncesinde Büyükçekmece ilçesinde yer alan Aşık Veysel Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi’ne tahsis edilmesi üzerine ikinci kurs yeri olarak belirlenen Kavaklı Kültür Merkezi’ne de belediye tarafından Gürpınar’dan kalkacak servis imkanı sunulacak.Kavaklı Kültür Merkezi’nde yetişkin kategorisinde 8 branş ve 16 grup oluşturulacakken, çocukkategorisinde 7 branş ve 32 grup bulunacak.Piyano, Keman, Gitar, Resim, Tiyatro-Drama ve Bağlama sınıfları çocuk grubunda; Ney, Bağlama, Fotoğrafçılık, Ebru, Diksiyon, Resim, Hat, Kaligrafi ve Gitarsınıfları da yetişkin grubunda açılacak.

Geleceğe umutla bakmak için kültür sanat alanında yapılan çalışmaların en önemlilerinden birinin de Güz Sanat Kursları olacağını belirten Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Kurslarımız ile Beylikdüzü’nün sosyal ve kültürel yapısının gelişmesine önemli katkılar sağlayacağız” diye konuştu.

15 Eylül – 2 Ekim arasında kayıt yaptırmak isteyenler, Beylikdüzü Kültür Merkezi ve Kavaklı Kültür Merkezi’ne 1 adet fotoğraf ve kimlik fotokobisi ile başvurabilirler. Kayıtlar bir branş için gerçekleşecek. Kontenjanlar sınırlıdır.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV