banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
21 Mayıs 2024 Salı

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

KENT KONSEYLERİ KAPATILMALI

Büyükçekmece belediye başkanı dr. Hasan Akgün; Yat limanına muhalefet edenleri, yatırımcılara hucum eden ve rant peşinde koşanlar olarak açıkladı. KENT KONSEYLERİNİN İSE KAPATILMASI GEREKTİĞİNİ BELİRTTİ.

13 Haziran 2012 Çarşamba 00:35
KENT KONSEYLERİ KAPATILMALI
banner291
KENT KONSEYLERİ KAPATILMALI
Büyükçekmece belediye başkanı dr. Hasan Akgün; Yat limanına muhalefet edenleri, yatırımcılara hucum eden ve rant peşinde koşanlar olarak açıkladı. KENT KONSEYLERİNİN İSE KAPATILMASI GEREKTİĞİNİ BELİRTTİ.

KARADENİZ TV'de gazeteci Ali Tarakçı'nın hazırlayıp sunduğu Belediye'm adlı programa katılan belediye başkanı Dr. Hasan Akgün, görev aldığı ilk günden bu yana yaptığı hizmetleri tek tek anlatırken, kendisine muhalefet edenleri ağır bir dille suçladı:

SALDIRALIM AVANTAMIZI KOPARALIM:

Yat limanının yapımındaki yasa dışılıklara demokratik hak ve görevlerini kullanarak muhalefet edenleri, Büyükçekmece'de nerede bir yatırım yükselirse bunlara saldıran ve onları ürküterek ne koparırsam kardır diyenler olarak tanımladı.

Kuruluşu yılan hikayesine dönen ve kurulmasına kolaylık gösterme görevini 3 yıldır ihmal eden belediye başkanı Kent Konseyleri için de şu saptamalarda bulundu:

BUNLAR KENTİ ELE GEÇİRECEKLERİNİ ZANNETTİLER:

Bunlar hiçbir fonksiyonu olmayan kuruluşlardır ve kapatılmaları gerekir. Ayrıca isim vermeden Yerel Katılımı Destekleme Derneği başkanını da Konseyi politize etmekle suçlayan Dr. Hasan Akgün gerçeklerle bağdaşmayan, eksik ve yanlış bilgiler verirken alaycı ifadelere başvurmaktan çekinmedi.

SN. AKGÜN'ÜN MARAZA ÇIKARIP TOPLUMU BÖLEREK SİYASİ RANT SAĞLAMA PEŞİNDE OLDUĞU ANLAŞILIYOR. BU TUZAĞA DÜŞMEYECEĞİZ:

Sayın belediye başkanı Dr. Hasan Akgün'e onun üslubu ile cevap vermeyeceğiz. İsteğimiz Büyükçekmecelilerin kentlerini ilgilendiren konularda bilgi sahibi olmaları, tartışarak sorunlarını çözmeleridir. Bunu yolu TV ekranlarından tek taraflı suçlamalarda bulunmak yerine karşılıklı olarak MÜZAKERE etmektir.

BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN DR. HASAN AKGÜN'Ü TARTIŞMAYA DAVET EDİYORUZ:

Yerini ve zamanını kendisi tespit etsin. Ne de olsa meşgul bir insandır. Biz kendisine uyarız. 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV