banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
16 Mayıs 2024 Perşembe

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Mahallede kim neyi kaydediyor?

Kaymakamlıktan izin alaınmadan kamuya ait yola 4 kamera koyanlar, kimi hangi yetkiyle kaydediyor? Bu görüntüler kime servis yapılıyor?

14 Mayıs 2011 Cumartesi 12:59
Mahallede kim neyi kaydediyor?
banner291
Mahallede kim neyi kaydediyor?
 
Kaymakamlıktan izin alaınmadan kamuya ait yola 4 kamera koyanlar, kimi hangi yetkiyle kaydediyor? Bu görüntüler kime servis yapılıyor?
Devlete Mobese kamerası için müracaat eden Alkent Mahallesi sakinlerine, 2 senedir cevap verilmedi. Mobese kamerası konmasını bekleyen vatandaşlar, Tuba sokak girişinde sözde Çamloıca Sitesi yöneticisi olduğunu iddia eden M. Mustafa Koldamca ve Murat Narmanlı tarafından taktırılan kameraların Kaymakam İsmail Gündüz tarafından sökülmesi, yerine Mobese kameraları konması isteniyor.
 
KADASTRO KAMU YOLU DEDİ.
 
İstanbul Büyükçekmece İlçesi Kadastro Müdürü Mustafa Aydın, 12.01. 2011 tarih ve 117 sayılı yazıda Kaymakamlığa yazdığı yazıda Tuba sokak'ın KAMUYA TERK EDİLMİŞ SOKAK OLDUĞUNU YAZIYOR.
 
Peki kamuya ait sokak da barikat ve 4 kamera ile neden, nasıl özel hayata müdahale suçu işliyor? 13 Eylül 2010 dan beri 9 aydır bu suçu savcılar, kaymakam, polis neden seyrediyor? Müdahale etmiyor??
 
Gazi Mahallesinde yola barikat konsa polis Pazzerlerle, gaz bombasıyla kaldırıyor? Konu Alkent Mahallesi olunca ne oluyor? Kim kime teslim oluyor?

Konuya dair yapılan suç duyurusu haberi resimler, aşağıda ki linkte.
 
http://www.turkiyehaberajansi.com/haberdetay/19036/Alkentte-Ozel-Hayata-Mudahale-mi
 


Alkent'te Özel Hayata Müdahale mi?
Alkent 2000 Mahallesi Çamlıca Bulvarında kameralı skandal!

Alkent 2000 Mahallesi Çamlıca Bulvarında kameralı skandal!
 
Kamuya terk Tuba Sokak girişlerine, geçen hafta sakinlerin izni alınmadan konan 4 kamera tepkilere yol açtı. Kamerayla özel hayata müdahale edildiğini söyleyen mahalle sakini Dursun Boran, kameraların sökülmesi ve izin alınıp alınmadığını Büyükçekmece Kaymakamlığına dilekçeyle sordu.
 
MOBESE KAMERASI İSTİYORUZ.
 
Sokak girişine konan 4 ayrı kameranın görüntülerinin kimler tarafından kayıt edildiğini tespit ettirecek Boran, mahallenin muhtelif yerlerine MOBESE kamerası konması için daha evvel Kaymakamlığa müracat etmiş.
 
Emniyet Müdürlüğü kontrolündeki asayişi sağlamak için konan MOBESE kameralarının güven verdiğini söyleyen, mahalle sakinlerinden Bilgi işlem Müdürü ve Biligisayar Mühendisi Binnur Onaran'da Kaymakamlıktan acilen mahallenin diğer cadde ve bulvarlarına Mobese kameraları konmasını istiyor.
 
AVUKAT VE SÖZDE YÖNETİM TEZATI !

 
Sözde Çamlıca sitesi'nin bir senedir avukatlığını yapan Poyraz Yağan Uçkay, 02.11.2009 tarihinde sözde yöneticilerle birlikte B.Çekmece savcılığına Dursun Boran hakkında 2009/ 20320 soruşturma nolu bir suç duyurusu yaptı. Dilekçe de pek çok asılsız iddialarla suçlama yapan avukat 3 sayfalık dilekçenin 2. sayfası 5. maddesinde şu iftirayı attı:
 
" Dursun Boran evinin çevresine 3-4 kamera yerleştirerek bu kameraları sokağı ve diğer evleri ve bahçeleri gözler şekilde konumlandırmıştır.
Bu haliyle özel hayatın gizliliğini ihlal ederek, site sakinlerini huzursuz etmiş olup. Yapılan uyarılara rağmen gazeteci olmasını gerekçe göstermiştir. Şüpheli halen bu eylemine devam etmektedir. "
 
Yaklaşık bir sene evvel savcılığa, hemen her ev ve iş yerinde olan güvenlik kameralarını şikayet edenler, bugün aynı suçu kendileri işliyorlar. Hemde kamuya ait bir sokakta! Suç dedikleri işi kendileri yapıyorlar! Madem güvenlik kameraları özel hayata müdahale SİZ NEDEN SOKAĞA KAMERA TAKDINIZ? KİMİN EVİNİ, BAHÇESİNİ GÖZLEYECEKSİNİZ? İnsanları huzursuz etmeye hakkınız yok!
 
İnsanların emniyet için evlerine taktırdıkları kameralara dahi tahammül edemeyip, iftira atanlar şimdi bunun hesabını savcı Feyzullah Uyusun'a verecekler.
 
Resim'de Tuba sokak girişine izinsiz  konan 4 kamera ve kanunsuzca bariyer, bekci ve kulübesi görülüyor.
Kaymakam İsmail Gündüz 6 aydır halkın sokağını bariyerle kapatan, seyahat hürriyetini tahdit suçu işleyen bariyer ve bekçi kulübelerini Belediye'ye kaldırtamadı.

Haber : Dursun BORAN



beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 1 yorum mevcut

    • haluk 13 yıl önce yorumlandı

      tüm yetkilileri göreve davet ediyoruz.

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV