banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
21 Mayıs 2024 Salı

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Mübadele Şiir ve Ezgilerle Anlatıldı

Büyükçekmece Belediyesi ve Silivri Belediyesi ile Büyük Mübadele Derneğinin düzenlediği şiirlerle, ezgilerle göç ve mübadele konseri AKM de gerçekleşti.

08 Kasım 2012 Perşembe 20:24
Mübadele Şiir ve Ezgilerle Anlatıldı
banner263
Mübadele Şiir ve Ezgilerle Anlatıldı

Büyükçekmece Belediyesi ve Silivri Belediyesi ile Büyük Mübadele Derneğinin düzenlediği şiirlerle, ezgilerle göç ve mübadele konseri AKM de gerçekleşti.
Şiirlerle ezgileri birleştiren Grup Kasaba’nın seslendirdiği konsere Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Belediye Meclis Üyeleri, Çatalca Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Güzel ve Büyük Mübadele Derneği Başkanı Aşkın Eken katıldı.
AKM Bedia Muvahhit gösteri salonunu dolduran grup seyirciden tam not aldı. Konserden çok etkilendiğini belirten Başkan Akgün; “Bu akşam bizlere burada önemli bir zaman dilimini şiirlerle şarkılarla ve enstrümanların desteğiyle bir tiyatro gibi ortaya koydular. Bana göre mübadele iki milyona yakın insanın yer değiştirmesi, yerinden, yurdundan, dedesinin mezarından, aşkından, okuduğu okulun bahçesinden, evinin bahçesinden uzaklaşıp başka diyarlara gitmesidir. Mübadele imparatorluğun coşkusu ve yeni Türkiye’nin çocuklarıdır. Mübadele Türkiye Cumhuriyetin doğurduğu evlatlardır. Bizlere bu günlerimizi yaşatan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Kuvayi Milliye ve tüm Türk kahramanlarının önünde saygıyla eğiliyoruz” dedi.
Gece sonunda Başkan Akgün Grup Kasaba’ya, Büyük Mübadele Derneği Başkanı Aşkın Eken ve Çatalca Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Güzel’e plaket verdi. 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV