banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
16 Mayıs 2024 Perşembe

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Yollar otopark olmasın diyorsanız.

155 ihbar bekliyor

21 Ekim 2011 Cuma 00:38
Yollar otopark olmasın diyorsanız.
banner263
Yollar otopark olmasın diyorsanız.
 
155 ihbar bekliyor
 
Türkiye'de yolların yüzde 75'i yasak parklar yüzünden otopark olarak kulanılıyor. Otopark yönetmenliğine rağmen yeni inşaatların çoğunda kapalı yada açık otopark yapılmıyor.
 
Bazı ev sahipleride Otoparklarını kapatıp odaya çeviriyor. Otolarını sokaklara park ediyor. Yeterli trafik kontrolü ve ihbarda olmayınca herkes kaldırımlara, cadde ve sokak kenarlarına park ediyor. Trafik akmıyor. Yayalar yürüyemiyor. 
İETT ve diğer toplu taşma arabaları 2 dakikada geçecek yolu 10-15 dakika da geçebiliyor. Akmayan trafik yüzünden ekonomik ve sosyal hayat problem yaşanıyor. İtfaiye, Polis, Ambulanslar olay yerine gitmekte gecikiyor.
 
Bu duyarlılıkla geçen ay garajları yerine yollara park eden arabaları resimli e-maille polise şikayet eden Dursun Boran sonuç aldı. Kötü örnek olan trafik suçu işleyen araba sahiplerine ceza yazıldı. İşte emniyet müdürlüğünün bilgi edinme kanunu dahilinde verdiği bilgi e-maili şöyle:
 
" SN : Dursun BORAN 13.09.2011 tarih ve bila sayılı e-posta dilekçenizde idaremiz Alkent 2000 Mahallesi Tuba sk. üzerinde araçların sokağa park edildiği ve kimsenin araçlarını otoparka çekmediği konusuyla ilgili olarak;

       İdaremize bağlı Trafik Denetleme ekiplerimiz 13.09.2011 tarihinde rutin görevini ifa ettiği esnada İlçemiz haber merkezinin bilgi vermesi üzerine Trafik Ekiplerimiz bahse konu tuba sokağa geçmiş ve yapılan denetleme sonucunda 06 BA 7833, 34 BB 7432, 34 EKS 61 plaka sayılı araçların park halinde olduğu ve araçların 34 EF 4950 plaka sayılı çekici marifetiyle çekilmeye başladığı esnada araç sahiplerinin geldiği ve araçlarıyla bahse konu yerden ayrıldığı belirtilmiş olup araçların tescil plakalarına Karayolları Trafik Kanunu'nun ilgili maddesinden Trafik İdari Para Cezası düzenlenmiştir.
       Bilgilerinize rica ederim. Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü "

Anayasanın 10 maddesi açık: Hiçbir kişiye, aileye, zümreye veya sınıfa imtiyaz tanınamaz.
Devlet organları ve idare makamları bütün işlemlerinde kanun önünde eşitlik ilkesine uygun olarak hareket etmek zorundadırlar.

 
İhbar olursa polis çalışıyor. Yollar açılıyor.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 1 yorum mevcut

    • Bayram Erdoğan 13 yıl önce yorumlandı

      Herkes duyarlı olmalı. Aksi halde yollarımızı bu tür insanlar işgal ederler, zamanımızı çalarlar. Polisi meşgul ederler.
      Dursun bey yine örnek alınacak bir eyle yapmış. Tebrikler. Garaj varken ne işi var arabaların yollarda.
      Yollarda ki arabaların kime ait olduğu bilinmez ve kural olmazsa, adamın biri bombayı yükler, arabayı bırakır gider. Disiplin şart.

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV