banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
18 Mayıs 2024 Cumartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Dursun Boran herkesin desteğini alıyor.

Dursun Boran gurur duyulan adam.

12 Eylül 2011 Pazartesi 21:56
Dursun Boran herkesin desteğini alıyor.
banner299

Dursun Boran herkesin desteğini alıyor.
 
Dursun Boran gurur duyulan adam.
 
Kim bu Dursun Boran amacı ne ? Diyen Ergenekon sanığı Vedat Yenerer bu haberi iyi oku? Çamur attığın Boran, 80 trilyonluk yolsuzluğu ortaya çıkardı. Binlerce insanı takdirini ve duasını aldı.

Facebook'da " Alkent 2000 Mahallesi sakinleri " adıyla bir gurup oluşturan mahalle sakinlerinden Dursun Boran'a onlarca övgü ve destek yorumları var.
 
İstanbul Büyükçekmece İlçesi'nde Alarko Holding tarafından 1990 da site olarak yapılan, 3 Haziran 2001 Pazar günü yapılan seçimlede aynı adla mahalle olan Alkent 2000 de yüzlerce yolsuzluk, soygunu ortaya çıkaran gazeteci Dursun Boran'a övgüler yağıyor.
 
Alkent 2000 de 80 trilyonluk yolsuzluğu ortyaya çıkarıp, mahalle sakinlerini bilgilendiren, mahalle girişlerinde ki bariyerlerleri ve özel güvenliği kaldıran Dursun Boran komşularından methiyeler alıyor.
 
Aşağıda ki yorumda Mustafa Boy isimli yeminli tercüman, facebook da ki sayfada aynen şöyle yorum yapıp destek vermiş:
 
Kirli kararlara, yanlışlıklara izin vermeyen mahalle sakini D.B ( Dursun Boran ) sizinle komşuluktan gurur duyuyoruz.
 
Kötü niyetli birileri kim bu dursun  boran aömacı ne ? deyip tetikcilik yaparken, bu takdirleri iyi okusunlar. Dursun Boran adam gibi adam. Gurur duyulacak adam.
Senelerce halka kapatılan devlet yolunu, vergi veren halka açan Dursun Boran, yolsuzlukları hem haber yapıyor, yaptırıyor kamuoyunu bilgilendiriyor. Hemde TBMM de soru önergeleri yaptırıp yolsuzluklara meclisde dikkat çekiyor.


(
Haber: Adnan Eren / Büyük Haber ÖZEL )

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV