banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
18 Mayıs 2024 Cumartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Şapşal hırsızlar öyle bir şey yaptı ki..

Küçükçekmece'de, bir kuyumcuda çalışan şahsın evine giren hırsızlar bakın sonrasında ne yaptı.

24 Ocak 2012 Salı 13:29
Şapşal hırsızlar öyle bir şey yaptı ki..
banner267
Şapşal hırsızlar öyle bir şey yaptı ki..
Küçükçekmece'de, bir kuyumcuda çalışan şahsın evine giren hırsızlar bakın sonrasında ne yaptı.
Küçükçekmece'de, bir kuyumcuda çalışan Uygun Kurt isimli şahsın evine giren hırsızlar, çaldıkları 4 tane yüzüğü aynı kuyumcuya satmaya çalışırken yakayı ele verdi. Yüzüklerin daha çok manevi değerinin olduğunu söyleyen Kurt, "Yüzükleri görür görmez tanıdım ve onları oyaladım. Daha sonra telefonla polise haber verdim. Polislerde hırsızları suçüstü yakaladı." dedi.

HIRSIZLAR SUÇÜSTÜ YAKALANDI
Geçtiğimiz hafta sonu Hilal Kuyumcu'da çalışan Uygun Kurt isimli şahsın evine hırsızlar girdi. Mutfak penceresinden içeri girerek 4 altın yüzük, bir televizyon ve saatleri alan şahıslar kayıplara karıştı. Olaydan 3 gün sonra hırsızlık zanlıları Yunus V. ve Osman D., çaldıkları yüzükleri Uygun Kurt'un çalıştığı kuyumcuya satmak istedi. Yüzükleri görür görmez hemen tanıyan Uygun Kurt, hırsızları oyalayarak polise haber verdi. Küçükçekmece Asayiş Büro Amirliği ekipleri, yapılan ihbarın hemen ardından iş yerine gelerek hırsızları suçüstü yakaladı. Yakalanan şahıslar, emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Çalınan yüzüklerin manevi değerleri olduğunu dile getiren kuyumcu çalışanı Kurt, "Tarif edilemeyecek bir mutluluk içerisindeyim. Yüzüklerin piyasa değeri yaklaşık bin 500 lira ancak, manevi değerleri yüksekti. Yüzüklerden bir tanesi emanetti. Ama şans eseri hırsızlar benim yüzüklerimi bana satmaya çalıştı. Yüzükleri görür görmez tanıdım ve onları oyaladım. Daha sonra telefonla polise haber verdim. Polislerde hırsızları suçüstü yakaladı." şeklinde konuştu.
 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV