banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
17 Mayıs 2024 Cuma

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Nasıl olsa yıkılmıyor?

Gazeteci Alkente gece kondu yapacak! İstanbul Ak Partili Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Kadir Topbaş'ı protesto etmek, kaçak inşaatlara dikkat çekmek için Alkent 2000 mahallesi girişine " kaçak ev yapacak "

27 Ocak 2012 Cuma 21:50
Nasıl olsa yıkılmıyor?
banner266
Nasıl olsa yıkılmıyor?

Gazeteci Alkente gece kondu yapacak!


İstanbul Ak Partili Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Kadir Topbaş'ı protesto etmek, kaçak inşaatlara dikkat çekmek için Alkent 2000 mahallesi girişine " kaçak ev yapacak "

Projenin mimarı gazeteci  buyukhaber.com sitesi  ve Büyük  Haber gazetesi sahibi Adnan Eren  Büyükçekmece ilçesi İSKİ su havzası koruma alanında ki Alkent 2000  mahallesi Çamlıca ve 7 Tepe girişlerine yapılan kaçak bekçi kulübelerini, yıkım kararına rağmen 2 senedir yıkmayan Mimar Topbaş'ı ve kaçak inşaatları protesto etmek, görevi ihmale dikkat çekmek için yapılacak Kulübe de Gazeteci Adnan Eren bir de basın toplantısı yapacak.


CANLI YAYIN YAPILACAK..

TCK ‘ ca suç olan bir fiile seyirci kalan Topbaş'ı canlı yayında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a şikayet edecek olan gazeteci, protesto gösterisinin NTV, CNN Türk, Samanyolu Haber  kanallarında yayınlanmasını, yayında kaçak inşaatların yıkımını talep edecek.

Alman TV kanalları ZDF, RTL, Fransız haber kanalı Euronews Türkiye muhabirleri de basın toplantısına davet edilecek.

Gazeteci Dursun Boran'da protestoyu çok sayıda radyo ve internet sitesinde canlı yayınlanmasını organize edecek.

BU KAÇAK BEKçİ KULUBELERİ 2 SENEDİR NEDEN YIKILMIYOR?

Garibanların gece kondusu’nu, işyerlerini seher vakti yıkan Büyükşehir neden 2 senedir yıkım kararı verdiği bu binaları yıkmıyor? İhmal mi var, menfaat mi?

Büyükçekmece CHP li Belediye Başkanı Hasan Akgün'ünde olayda suçu olduğunu hatırlatan mahalle sakinleri ilçe belediyesi bu kadar tavizi hangi bedel karşılığında verdi diye soruyorlar?












Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 1 yorum mevcut

    • Nasır Ergun Almanya 12 yıl önce yorumlandı

      Büyük Haber ve dursun bey bunları ısrarla haber yapmazsa buradaki pislikleri, yolsuzluğu, kanunsuzluğu kimse bilemeyeckti.
      Tebrikler ısrarla konuyu takip edip gündemde tutuyorsunuz..

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV