banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
17 Mayıs 2024 Cuma

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Topbaş'a Alkent 2000 sorusu!

Gazeteci Dursun Boran, 1,5 senedir yıkım kararı olmasına rağmen, Alkent 2000 Mahallesi Çamlıca ve 7 Tepe Bulvarı girişlerinde ki kaçak bekci kulübeleri ile betonarme eklentilerin neden yıkılmadığını sordu.

01 Ağustos 2011 Pazartesi 23:25
Topbaş'a Alkent 2000 sorusu!
banner264
Topbaş'a Alkent 2000 sorusu!

Gazeteci Dursun Boran, 1,5 senedir yıkım kararı olmasına rağmen, Alkent 2000 Mahallesi Çamlıca ve 7 Tepe Bulvarı girişlerinde ki kaçak bekci kulübeleri ile betonarme eklentilerin neden yıkılmadığını sordu.
 
Ak Parti'li İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Mimar Kadir Topbaş'a e-mail gönderen Boran, idare mahkemesininde  yıkım kararını tastik etmesine rağmen, neden yıkımın 1,5 senedir yapılmayıp, devlet gücünün zaafa düşürüldüğünü, şaibelere neden olunduğunu yazdı.
 
Kaçak inşaatlarla ilgili geçen sene yaptığı haberleri ve linklerini de ekleyen Boran, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanlık Teftiş Kurulu, Başbakanlık Müsteşarlığınada aynı maili gönderip " suç ve imar kirliliğine " dikkat çekti.
Konuyu TBMM de soru önergesi yaptıracağını hatırlatan Boran, Topbaş'ın resmen Anayasanın 10. maddesi olan eşitlik ilkesini ihlal suçu işlediğini söylüyor.
Bu hafta yıkılmazsa mali müşavir A.G da Topbaş hakında görevi kötüye kullanma, görevi ihmal suçlarından savcılığa suç duyurusu yapacak.
 
Boran'ın Ak Parti'li Topbaş'a gönderdiği mail şöyle:
Sn Mimar Kadir TOPBAŞ
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı


 
 
Konu: B.Çekmece Alkent 2000 Mh. girişlerinde ki kaçak inşaatların neden yıkılmadığı?
 
 
 
Aşağıda haberde belge ve bilgilerini gördüğünüz gibi, Büyükçekmece Alkent 2000 Mahallesi, girişlerine 10 sene önce yapılan bekci kulübeleri ve kemer sütunlar kaçak.
Buranın yıkımı için geçen sene Büyükşehir Zabıta yıkın tebigatı yaptı. Sözde site idare mahkemesine itiraz etti. İtirazlarını mahkeme reddetti. İmar yolu üzerinde deki KAÇAK İNŞAATLARIN YIKIMINDA MAHSUR YOK DEDİ.
Aradan 1,5 sene geçti devlet yoluna tecavüz edilerek yapılan bu kaçak inşaatlar neden yıkılmadı?
Başbakanımız üstünlerin hukukundan yana değil. Hukukun üstünlüğünden yanayız, derken mesajı net veriyor.
 
Bu kaçakların neden yıkım kararına rağmen yıkılmadığını tarafıma yazılı olarak bildirmenizi talep ediyorum?
 
Konu ayrıca muhalefet milletvekillerince TBMM de soru önergesi olacaktır. Adı geçen yer, 1990 da site olarak kurulmuş. Ancak 3 Haziran 2001 Pazar günü yapılan seçimle " aynı adla mahalle olmştur. " Yani site hükmü kalmamıştır. Yolların tümü kamuya terk edilmiştir. Bu  kaçak inşaatlar, mahalleye site havası vermekte, halkın kamu yolunu kullanmasında tereddüte sebep olmaktadır.
 
Dursun Boran
Gazeteci
24. dönem 3. böl. miletvekili. a.adayı
 
Alkent 2000 Mh Çamlıca .... B.Çekmece- İstanbul
0212 889....


beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV