banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
16 Mayıs 2024 Perşembe

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Topbaş'ın yıkmadığı Alkent kaçakları TBMM de!

Topbaş'ın yıkmadığı Alkent kaçakları TBMM de! HABERİMİZ MHP GURUBUNCA SORU ÖNERGESİ OLACAK

17 Haziran 2012 Pazar 16:32
Topbaş'ın yıkmadığı Alkent kaçakları TBMM de!
banner322
HABERİMİZ MHP GURUBUNCA SORU ÖNERGESİ OLACAK

Topbaş'ın yıkmadığı Alkent kaçakları TBMM de!

MHP İzmir milletvekili ve Grup başkan vekili Dr. Oktay Vural, 26 Aralık 2011 Pazartesi manşetten verdiğimiz haberi TBMM de soru önergesi yapacak. Menfaat mi var ihmal mi? başlıklı haberde imar yolu üzerine yapılan kaçak inşaatların neden 2 senedir yıkılmadığı sorulmuştu?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın sözlü cevaplaması talebiyle verilecek soru önergesinde şunlar sorulacak?

Neye mal olursa olsun kaçakları yıkın demenize rağmen, İstanbul büyükşehir belediye başkanı neden B.Çekmece Alkent 2000 Mahallesi girişlerinde, devlet yoluna yapılan kaçakları yıkmıyor?

buyukhaber.com haber sitesinin manşetten defalarca yazdığı, Menfaat mi var ihmal mi? sorusunun cevabı nedir? 2 senedir bu kaçakları yıkmayan Mimar Kadir Topbaş hakkında ne gibi işlem yapacaksınız?

Binlerce seçmenin yaşadığı mahalleye neden karakol kurulmadı? özel güvenlik izni verildi. Vergi veren vatandaşlar özel güvenliğe senede 2 milyon lira verilmesine, zorla ortak olmaya zorlanmakta. Mahallede özel güvenlik Anayasa'nın 10. ve 23. maddelerine aykırı değil mi?


İŞTE TBMM DE SORU ÖNERGESİ OLACAK O HABERİMİZ:
http://www.buyukhaber.com/istanbul-3bolge/buyukcekmece/menfaat-mi-var-ihmal-mi.htm

Başbakan “ iktidarımıza mal olsa kaçak inşaatları yakacağız “ diyor.
 

2 senedir İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı mimar Kadir Topbaş, İski su havzası içinde, devlet yoluna tecavüz edilerek yapılan bu kaçak inşaatları neden yıkmıyor?

İmar Müdürlüğünü ve idare mahkemesinin yıkım kararına rağmen, Büyükçekmece Alkent 2000 Mahallesi 7 Tepe ve Çamlıca girişlerinde ki bu kaçak bekci kulübeleri ve beton kemerler neden yıkılmıyor?

TOPBAŞ BAŞBAKAN’A ŞİKAYET EDİLECEK. TBMM DE SORU ÖNERGESİ OLACAK..

Resimlerde görülen kaçak inşaatları yıkmayan Topbaş, Başbakan Recep Tayip Erdoğan’a bu hafta belgelerle şikayet edilecek. Konu TBMM genel kurulunda bazı milletvekillerince gündeme getirilip, sor önergesi yapılacak.

RESİM DE : OKTAY VURAL ADNAN EREN'DEN SORU ÖNERGESİ İÇİN BİLGİ VE BELGE ALIRKEN GÖRÜLÜYOR. DİĞER RESİM DE GAZETECİ DURSUN BORAN, KONUYA DAİR BİLGİ VERİRKEN OKTAY VURAL'LA GÖRÜLÜYOR.







web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 1 yorum mevcut

    • Adnan Yıldırım İstanbul 12 yıl önce yorumlandı

      Akp nin göz yumduğu kaçaklar 2 senedir yıkılmıyor. MHP grup başkan vekilimiz hayırlı iş yapar. Kanunların ırzına geçilmesine mani olmuş olur.
      BüyükHaber ve MHPye sevgiler.

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV