banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
28 Nisan 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Sakiler, 30 Ağustos’ta Marmara Park AVM’de

Marmara Park AVM, 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında ziyaretçilerine eğlenceli anlar yaşatmaya hazırlanıyor. Sahne performansları ile dikkat çeken Sakiler grubu, 30 Ağustos coşkusunu Marmara Park AVM ziyaretçileriyle birlikte yaşayacak

27 Ağustos 2023 Pazar 00:25
Sakiler, 30 Ağustos’ta Marmara Park AVM’de
banner263
 Sakiler, 30 Ağustos’ta Marmara Park AVM’de

Marmara Park AVM, 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında ziyaretçilerine eğlenceli anlar yaşatmaya hazırlanıyor. Sahne performansları ile dikkat çeken Sakiler grubu, 30 Ağustos coşkusunu Marmara Park AVM ziyaretçileriyle birlikte yaşayacak. Ziyaretçiler ayrıca, gerçekleşecek ışık gösterileriyle görsel bir şölene tanıklık edecek.


20 yılı aşkın tecrübesiyle alışveriş merkezi sektörünün öncü firmalarından olan ECE Türkiye Proje Yönetim A.Ş. tarafından yönetilmekte olan Marmara Park AVM, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı Sakiler grubu ile kutlamaya hazırlanıyor. 

 

“Yalanı Bırak”, “Sürgün Aşkımız”, “Dünyadan Uzak”, “Aşığın Kaderi”, “Canıma Minnet”, “Adımız Ayyaş”, “Selamı Var” gibi popüler şarkıların sahibi Sakiler; 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın ruhunu da uygun performanslarda sahneleyecek. Marmara Park Açık Etkinlik Alanı’nda, saat 20.00’de başlayacak konser dışında Marmara Park AVM, çeşitli ışık gösterileriyle de ziyaretçilerine farklı ve unutulmaz bir bayram coşkusu yaşatacak.

 

Marmara Park AVM Hakkında:

2012 yılında ziyaretçileriyle buluşan Marmara Park AVM, ECE Türkiye Proje Yönetimi A.Ş. tarafından yönetilmektedir. Merkezi konumu, zengin marka karması, sıra dışı mimarisi ile Marmara Park AVM, 4 kat üzerine yayılmış 250 mağazası ve 4 bin araçlık otoparkı ile hizmet vermektedir. Alışveriş merkezi, ulusal ve uluslararası markaları, Imax teknolojisine sahip sinema salonları, eğlence alanları, kafe ve restoranları ile tüm ziyaretçilerinin beklenti ve ihtiyaçlarına cevap vermektedir. Marmara Park AVM’de ayrıca ATM, bebek bakım odası, dinlenme alanları, engelli tuvaletleri, eczane, kuru temizleme, mescit, revir, terzi, engelli ve yaşlı ziyaretçilerin kullanabilmesi için tekerlekli sandalye ve Wi-Fi hizmetleri de bulunmaktadır. Video paylaşım ve sosyal medya platformu YouTube için ürettiği özgün içeriklerle dijital kimliğini zenginleştiren Marmara Park AVM, Yılın Marka Deneyimi – Tüketici dalında Bronz Stevie Ödülü’ne layık görülmüştür. Ziyaretçilerine keyifli vakit geçirmelerini sağlayarak alışverişin ötesinde bir deneyim sunan Marmara Park AVM, her gün saat 22.00’a kadar hizmet vermektedir.

 

ECE Türkiye hakkında:

2000 yılında İstanbul’da kurulan ECE Türkiye, yönetmekte olduğu yaklaşık 200 alışveriş merkezi ile AVM yönetimi alanında Avrupa’nın lider hizmet sağlayıcı firmalarından biri olan Alman ECE Marketplaces’e bağlı bir şirkettir. Bir yatırım ve tam kapsamlı hizmet firması olan ECE Türkiye, alışveriş merkezlerinin geliştirilmesi ile ilgili mimari ve konsept planlama, proje yönetimi, kiralama, AVM ve mülk yönetimi, bütçeleme ile finansal ve hukuki hizmetlerin tümünü tek elden sunmaktadır. Firma, bununla birlikte alışveriş merkezlerini bir platform olarak görmekte ve ortak çalışma alanları, sağlık ve kültür merkezleri, yeme-içme ve eğlence alanları veya marka showroom’ları gibi alışveriş harici branş ve fonksiyonları da entegre ederek bu kompleks yapıların çekim gücünü artırmaktadır. Türkiye’nin en prestijli alışveriş merkezlerinden olan İstanbul’daki MIPIM Ödülü sahibi Marmara Park, Aqua Florya, Palladium Ataşehir ve Beylikdüzü Migros Alışveriş Merkezi, Eskişehir’deki Espark, Afyonkarahisar’daki Park Afyon, Bursa’daki Sur Yapı Marka ile Antalya’daki TerraCity ve Antalya Migros Alışveriş Merkezi, ECE Türkiye tarafından başarıyla yönetilmektedir. ECE Türkiye’nin konsept planlaması, kiralaması ve açılışları sonrası uzun dönemli yönetiminden sorumlu olduğu Ankara’daki karma proje Funda Roma ile V Metroway ve V Mall İstanbul projeleri ise inşaat aşamasındadır. Türkiye’de 20, Avrupa’da 55 yılı aşkın tecrübesi ile ECE, projeye özel sunduğu hizmetleri, yenilikçi konseptleri, güçlü mağaza ve marka karması, profesyonel yaklaşım ve uzmanlığı, müşteri odaklı stratejisi ve yüksek performans bilinirliği ile perakende sektörünün geleceğine yatırım yapmaktadır.






Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV