banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

14 Mayıs 2024 Salı

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Cansu... "AŞK, KALEMİM KAĞIDIM"

Türkiye’nin önemli yorumcuları tarafından seslendirilen,hit şarkıların söz yazarı ve bestecisi Cansu, yeni singleı "Batak" ile sıkı bir geri dönüş yaptı.

20 Mart 2013 Çarşamba 22:02
Cansu...
banner263
Cansu... "AŞK, KALEMİM KAĞIDIM"

 Türkiye’nin önemli yorumcuları tarafından seslendirilen,hit şarkıların söz yazarı ve bestecisi Cansu, yeni singleı "Batak" ile sıkı bir geri dönüş yaptı.


Yeni nesil söz yazarı ve besteciler arasında öne çıkan, yazdığı şarkılar albüm isimleri olan, Türkiye’nin önemli yorumcuları tarafından seslendirilen, hit şarkıların söz yazarı ve bestecisi Cansu, geçtiğimiz perşembe yayımladığı yeni singleı "Batak" ile sıkı bir geri dönüş yaptı. Servis edildiği anda tüm radyolar şarkıya büyük ilgi gösterdi.

Sözü ve bestesi Cansu'ya ait olan "Batak" güçlü sözleri ile dikkat çekerken genç şarkıcı şarkı yazma gücünü "Aşk"tan aldığını söyledi. "Aşk olmadan şarkı yazılır mı? Mutluluk, üzüntü, kahkaha, göz yaşı, birliktelik, ayrılık... hepsi aşkın yan ürünleri.

Bunlar insanı besliyor. Farkında olmak önemli. Kelimelerimin kökü aşktan geliyor. Aşka bağlı yaşadığım her duygu şarkılarıma yansıyor." diyen Cansu, üretim sürecinde beslendiklerini özetledi.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV