banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
18 Mayıs 2024 Cumartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Ceyda Düvenci'den boşanma açıklaması

Sessiz sedasız boşanan Ceyda Düvenci çıkan haberleri yalanlayan yazılı bir basın açıklaması yaptı.

04 Şubat 2013 Pazartesi 17:25
Ceyda Düvenci'den boşanma açıklaması
banner267
Ceyda Düvenci'den boşanma açıklaması
Sessiz sedasız boşanan Ceyda Düvenci çıkan haberleri yalanlayan yazılı bir basın açıklaması yaptı.
Sürpriz bir şekilde boşanan Ceyda Düvenci - Engin Akgün çifti bir basın açıklaması yaptı. Maddi sorunlar nedeniyle evliliklerinin bittiği iddialarını yalanlayan Ceyda Düvenci, "eşim her zaman benim en büyük desteğim oldu" dedi.

"MEDENİ ŞEKİLDE AYRILDIK"
"Hayatta bazen yol ayrımları olur ve bunlar her zaman bildik tanıdık sebeplerden olmayabilir. İnsanlara ve yaşanılan hayatlara göre değişir sebepler. Kızımızın sağlığı için çok zor zamanlardan geçtik ve büyük mücadeleler verdik. Yıprandık, yorulduk. Evliliğimizi de anlaşarak, medeni bir şekilde sonlandırdık.

MADDİ SEBEPLER DOLAYISIYLA BİTMEDİ
Evliliğimiz bitse bile, bundan sonra da evladımızın sağlığı ve mutluluğu için anne-baba olarak ve birbirine destek olan iki arkadaş olarak hayatımızın sonuna kadar kızımızın yanında olacağız. Evliliğimiz iddia edildiği gibi maddî sebepler dolayısıyla bitmemiştir.
EN BÜYÜK DESTEĞİMDİ"
Eşim Engin tüm evliliğimiz boyunca maddî ve manevî olarak her zaman yanımda oldu. Ve boşandıktan sonra da olmaya devam ediyor. O benim en büyük desteğimdi. Yazın bu tarz haberler çıktığında cevap vermeye gerek görmemiştik ama konu bugün buralara getirilince cevap vermek şart oldu. Bu iddialar son derece çirkin, yıpratıcı ve gerçek dışıdır. Yukarıda ortak açıklamamızı bilgilerinize sunduk. "

Umutsuz Ev Kadınları dizisinin oyuncularında Ceyda Düvenci, çocukluk yıllarında kendisine aşık olan işadamı Engin Akgün ile 17 Ağustos 2008’de evlenmişti.
 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV