banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
15 Mayıs 2024 Çarşamba

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Deniz Seki'ye 6 yıl 3 ay hapis cezası

Tutuksuz yargılanan Deniz Seki uyuşturucu ticareti yapmaktan suçlu bulundu.

22 Mayıs 2012 Salı 17:29
Deniz Seki'ye 6 yıl 3 ay hapis cezası
banner263
Deniz Seki'ye 6 yıl 3 ay hapis cezası
Tutuksuz yargılanan Deniz Seki uyuşturucu ticareti yapmaktan suçlu bulundu.
Uyuşturucu ticareti yapmaktan suçlu bulunan Deniz Seki, 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı. Seki 218 gün cezaevinde kalmış, daha sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

3.5 YIL DAHA HAPİS YATACAK
Seki'nin avukatı Cem Kabdan, Deniz Seki'ye verilen 6 yıl 3 aylık ceza üzerinden yapılacak hesaplamaya göre 4-4,5 yıl hapis cezası alabileceğini söyledi. Kararı temyiz edeceklerini açıklayan Avukat Kabdan, 7 ay tutuklu kalan Seki'nin 3,5 yıl daha cezaevinde yatabileceğini söyledi.
DÜN ÇOK NEŞELİYDİ


Deniz Seki önceki gece yakın dostu ünlü klip yönetmeni ve fotoğrafçı Nihat Odabaşı'nın doğumgününde işte böyle neşeliydi. Futbolcu Ali Turan ile yaşadığı aşk üzerine sorular sorulunca Seki, konuyu değiştirmek için büyük çaba harcadı. Seki'nin imdadına Ziynet Sali yetişti. Seki dünkü eğlencesinin ardından bugün kötü haberi aldı ve şu dakikalarda büyük panik yaşıyor.
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV