banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
18 Mayıs 2024 Cumartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Doğukan Manço'ya dayak şoku!

Barış Manço’nun oğlu Doğukan Manço sahne alacağı mekânın sahibi ve güvenlik görevlileri tarafından darp edildiğini iddia etti.

04 Mayıs 2014 Pazar 14:30
Doğukan Manço'ya dayak şoku!
banner263
Doğukan Manço'ya dayak şoku!
Barış Manço’nun oğlu Doğukan Manço sahne alacağı mekânın sahibi ve güvenlik görevlileri tarafından darp edildiğini iddia etti.

Başakşehir evden eve nakliyat


DJ performansını sergilemek için Bodrum'da bir mekânla anlaşan Doğukan Manço , üç kişi tarafından darp edildiğini, bazı bölgelerinde kesikler ve sıyrıklar olduğunu söyledi.

'DARP EDİLDİM HASTANEYE KALDIRILDIM'

Yaşadıklarını twitter adresinden paylaşan Doğukan Manço  ''Bu gece Bodrum'da mekan sahibi ve güvenlikler tarafından darp edilerek hastaneye kaldırıldım. Sahne alamayacağım. 3 kişi tarafından darp edilmemin sebebi Soundcheck'e (Ses kontrolleri) engel olmalarının üzerine sahneden inerken çalmaya zorlanmamdır. Ben iyiyim arkadaşlar, bana boş yere saldıran 3, 4 tane mangandanın yaptığını hazmetmekte güçlük çekiyorum 2, 3 kesik sıyrık var o kadar geçer...' diye yazdı.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV