banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
19 Mayıs 2024 Pazar

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Hülya Avşar'dan Levent Kırca'ya ağır sözler

Hülya Avşar, Altın Portakal'ın 'jüri başkanı' olarak ilk kez medyanın karşısına çıktı. Ünlü sanatçı, kendisini eleştiren bazı isimlere bakın nasıl yanıt verdi.

19 Eylül 2012 Çarşamba 10:35
Hülya Avşar'dan Levent Kırca'ya ağır sözler
banner304
Hülya Avşar'dan Levent Kırca'ya ağır sözler

Hülya Avşar, Altın Portakal'ın 'jüri başkanı' olarak ilk kez medyanın karşısına çıktı. Ünlü sanatçı, kendisini eleştiren bazı isimlere bakın nasıl yanıt verdi. 

Hülya Avşar, Altın Portakal'ın 'jüri başkanı' olarak ilk kez medyanın karşısında... Basın toplantısı düzenleyen Avşar, başkanlığına tepki gösterip jüriden ayrılan Levent Kırca'ya sert çıktı; Sermiyan Midyat da nasibini aldı

49. Altın Portakal Film Festivali'nin tartışmalı jüri başkanı Hülya Avşar, Pera Palas Otel'de düzenlediği basın toplantısında, jüri çalışma ve değerlendirme yönergesini açıkladı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Avşar, kendisinin jüri başkanı olduğu için jüri üyeliğini bırakan Levent Kırca'yla ilgili sert açıklamalarda bulundu: Aldığımız terbiyede, büyüklerimize saygı, küçüklerimize sevgi var. Türk toplumunda bir erkek bir kadınla konuşurken çok dikkatli olmalı. Levent Kırca'yı sevmiyorum ama saygı duyuyorum. Kendisini bir daha asla sevmeyeceğim. Başarılı olduğum için eleştiri aldığımı düşünüyorum.

O köpek birçok kişiden değerli

Hülya Avşar, kendisini 'Yetenek Sizsiniz ve Altın Portakal jürisi aynı: Hülya Avşar! Ne dil, ne de akıl sürçmesi. Yetenek sizseniz alın size portakal! Geçen yıl o yarışmanın birincisi bir köpekti. Bakalım bu yıl Altın Portakal'ı kim alacak? Jüri her yerde jüri!' diye eleştiren oyuncu Sermiyan Midyat'a da cevap verdi: Bir köpeğin birinci olması çok güzel, çok başarılı ve doğru bir karar olduğunu düşünüyorum. O köpek benim için birçok kişiden daha değerli.

Figüranlar da ödül almalı

Jüri üyeleriyle poz veren Hülya Avşar: En iyi filmi ve en iyi oyuncuyu seçerken nelerin gerektiğini yeniden belirledik. Benim için, ödül verilmesi gereken kişilerden bazıları da yıllarca dayak yiyen, sinemanın kahrını çeken figüranlarımız. Buradan yola çıkarak bazı kararlar da aldık. Şunu söyleyebilirim net bir festival olacak.

Akşam 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV