banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

11 Mayıs 2024 Cumartesi

Özel Kuvvetler'den nefes kesen tatbikat

İptal olan konserin avansı olay çıkardı!

İptal olan konserin avansını vermek istemediler, ortalık karıştı!

20 Ekim 2015 Salı 16:15
İptal olan konserin avansı olay çıkardı!
banner264
İptal olan konserin avansı olay çıkardı!
İptal olan konserin avansını vermek istemediler, ortalık karıştı!

Sanatçılar aldıkları avansı iade etmek istemeyince organizatörler harekete geçti. Yeni sözleşmelere ‘Terör nedeniyle iptal olan konserler için alınan avanslar geri ödenir’ maddesi konulmaya başlandı.

Artan terör olayları nedeniyle konserlerin peş peşe iptal edilmesi organizatörleri harekete geçirdi. Konser sözleşmelerinde doğal afet, ölüm ve hastalık gibi tazminat gerektirmeyen standart iptal gerekçelerine ‘terör’ maddesi de eklenmeye başladı.

İPTALLER GERGİNLİK YARATMIŞTI

Bazı şarkıcıların aldıkları avansı iade etmemeleri sanatçılarla organizatörlerin arasında gerginliğe neden olmuştu. Organizatör Yavuz Yıldırım, “Terör ve avans iade maddesi önceden yoktu. Uygulamaya sanatçılar karşı çıktı ama yapacak bir şey yok. Zarara uğramak istemiyoruz” dedi.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV