banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
18 Mayıs 2024 Cumartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

İşte Tarkan'ın seslendirdiği film müziği VİDEO

Yönetmen Yüksel Aksu'nun 2 Aralık'ta vizyona girecek olan filmi Entelköy Efeköy'e Karşı'nın müziği internete sızdı.

25 Kasım 2011 Cuma 10:59
İşte Tarkan'ın seslendirdiği film müziği VİDEO
banner264
İşte Tarkan'ın seslendirdiği film müziği VİDEO
Yönetmen Yüksel Aksu'nun 2 Aralık'ta vizyona girecek olan filmi Entelköy Efeköy'e Karşı'nın müziği internete sızdı.
Ünlü yönetmen Yüksel Aksu'nun yeni filmi Entelköy Efeköy'e Karşı 2 Aralık'ta seyirciyle buluşacak. Tarkan'ın film için seslendirdiği Aşık Veysel'in "Benim Sadık Yarım Kara Topraktır" adlı türkü şimdiden internete sızdı.



Bir Anadolu komedisi olan 'Entelköy Efeköy'e Karşı adlı filmin başrollerinde Şahin Irmak ve Almanya doğumlu Ayşe Bosse yer alıyor. Aynı zamanda Ümit Olcay ve Emin Gürsoy gibi, televizyon ekranlarından aşina olduğumuz isimler de filmin oyuncu kadrosunda yer alıyor.

Filmin konusu ise şöyle...

Metropolde yaşamanın yarattığı keşmekeşten kurtulup, hep hayalini kurdukları doğayla baş başa bir yaşam sürmek isteyen bir grup ekolojist, Ege’de bir komün köyü inşa ederler. Kentli ekolojistlerin köylerine yerleşmelerinden dolayı çok memnun olan köy halkı, artık hiçbir işe yaramayan kıraç tarlalarını ve eski evlerini değerinden fazla fiyata aldıkları için aktivistleri büyük bir sevgiyle karşılar.

Her şey yolundadır, ta ki bölgeye kurulması gündemde olan termik santral kararı onaylanana kadar… Termik santral ile birlikte eski köylüler ile köyün yeni sakinleri aktivistler arasında ilginç bir süreç başlar ve olaylar karşılıklı protestoyla tam bir komediye dönüşür.

İŞTE TARKAN'IN SESLENDİRDİĞİ O TÜRKÜ

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV