banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

18 Mayıs 2024 Cumartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Magazin dünyası karıştı

Gülben Ergen, gri renkli bir otomobilde bir genç ile görüntülendi.

11 Ocak 2012 Çarşamba 09:55
Magazin dünyası karıştı
banner321
Magazin dünyası karıştı
Gülben Ergen, gri renkli bir otomobilde bir genç ile görüntülendi.

Yardımcısı "O kişi Ergen'in şoförüdür" dedi. Ancak o kişinin Ergen'in şoförü olmadığı iddiaları magazin kulislerinde dilden dile dolaşmaya başladı.

Yaklaşık 10 günden beri magazin kulisleri Gülben Ergen'in birlikte görüntülendiği kişiyi konuşuyor. Kulaktan kulağa yayılan söylentiler 2 Ocak Pazartesi akşamı başladı. Gülben Ergen'in Etiler'deki Big Chefs'in önünde, kırmızı montlu, kirli sakallarıyla dikkati çeken genç ve yakışıklı bir adamla gri renkte bir otomobide görüntülendiği haberi hızla yayıldı. Herkes görüntüyü kimin çektiğini merak etmeye başladı.

Ünlü bir televizyoncunun bu görüntüyü elinde bulundurduğu ve kendi programında yayınlayacağı dedikoduları yayılmaya başladı. Söylentiler hızla artarken önceki gün Erol Köse bu görüntüyü ele geçirdi ve twitter sayfasında yayınladı. Bunun üzerine gözler Gülben Ergen'e çevrildi. Konuyla ilgili olarak Ergen'in yardımcısı "Gülben Hanım, o akşam Mustafa Erdoğan ile birlikte tatilden dönecek olan çocuklarını almak için havalimanına gidiyordu. Eşyaları çok olduğu için ikinci arabayı kullanmayı tercih etti. Fotoğrafları çekilen kişi, yoğun dönemlerde kullandıkları şoförleridir. Adı Ahmet'tir" açıklamasını yaptı. Bu açıklamayla sular duruldu derken bu kez ayakligazete com. fotoğraftaki kişinin Nişantaşı'ndaki bir gece kulübünün sahibi olan Can Tursan olduğunu öne sürdü. Ancak Tursan'ın nişanlısı Hande Subaşı, "O kişi Can'a gerçekten çok benziyor hatta tıpatıp aynısı. Fotoğrafta annesi bile görse ayırt edemez. Ancak biz o tarihte Can'la Roma'daydık. Yani Gülben'in yanındaki erkek Can değil" dedi.

"ÖNCE ÜZÜLÜRÜM SONRA YÜZÜM GÜLER"

Gülben Ergen, magazin sitelerindeki iddialar için yorum yapmaktan kaçındı ve twitter'da sadece şunları yazdı: "Ben hep üzülürüm, sonra yüzüm güler. Hep böyle oldu. Beni üzmek, canımı yakmak için iş birlikteliği yapanlar sonra ne yaparlar orasını bilmem..."

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV